دکتر جواد باذلی روز یکشنبه در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای گناباد اظهار داشت: از این تعداد سه هزار و ۵۸۸ نفر بستری و پنج هزار و ۶۳۲ تن به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفتند.
وی ادامه داد: گناباد نیز به تبع دیگر نقاط کشور در مراحل انتهایی موج چهارم کرونا قرار دارد و به تدریج روند ابتلا و فوت مبتلایان این ویروس روند نزولی به خود می گیرد و این نشان دهنده تاثیرگذاری فعالیت ستادهای مقابله با کرونا است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد گفت: تاکنون در مجموع چهار هزار و ۷۰۶ واکسن کرونا در این شهرستان تامین شده که از این میزان تاکنون ۲ هزار و ۷۹۵ نفر مرحله نخست و ۵۰۷ نفر مرحله دوم واکسن را دریافت کرده اند.
وی گفت: وضعیت عمومی گناباد از نظر شیوع ویروس کرونا به دلیل بروز اشتباهی در نرم افزار ماسک از دیروز در وضعیت قرمز تیره قرار گرفت که بعد از تماس با مسوولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ارایه مستندات مربوطه، این وضعیت اصلاح و گناباد در همان وضعیت نارنجی قرار می گیرد.
فرماندار گناباد هم گفت: سلامت عمومی جامعه خط قرمز ما است و در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی با هیچکسی تعارف نداریم و با هر بخشی که مسائل پشگیرانه کرونا را رعایت نکند، بدون اغماض برخورد می شود.
حامد قربانی با اشاره به اینکه همه بخشها و اصناف موظف به تمکین به مصوبات این ستاد و رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی هستند، گفت: بر اساس مصوبه ستاد مقابله با کرونا در گناباد، اصناف گروه ۲ باید هر شب از ساعت ۲۲ تعطیل شوند و نظارت بر صنوف دسته یک افزایش یابد.
وی اظهار داشت: محدودیتهای برگزاری آیین ترحیم در مساجد و حسینیه ها همچنان به قوت خود باقی است و تبلیغ این آیین ها و برنامه ها در کانالهای تلگرامی نیز ممنوع است و پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فرماندهی انتظامی گناباد باید بر این مساله نظارت کامل داشته باشد.
وی گفت: برای جلوگیری از ازدحام مراجعان به مطب های پزشکان و داروخانه ها باید از سامانه نوبت دهی تلفنی و یا حضوری استفاده شود تا بیماران راس ساعت مقرر برای استفاده از خدمات پزشکی و درمانی حضور یابند.
۲۹ نفر بیمار با تست مثبت کرونا در بیمارستان علامه بهلول گنابادی بستری هستند و تعداد کل فوتی های ناشی از بیماری کووید ۱۹ در این شهرستان با یک مورد افزایش نسبت به روز قبل به ۲۹۶ نفر رسید.
شهرستان های گناباد و بجستان که از یک ماه قبل از نظر شیوع ویروس کرونا در وضعیت قرمز قرار داشتند از ۲ هفته قبل در وضعیت نارنجی قرار گرفتند.
سه بخش با گنجایش ۱۷۰ تخت و یک بخش مراقبت ویژه در بیمارستان علامه بهلول گنابادی برای درمان بیماران کرونایی فعال است.
بیمارستان دوم تخصصی درمان بیماران کرونایی در گناباد نیز که با گنجایش ۶۰ تخت، دهه فجر پارسال در شهر بیدخت این شهرستان به بهرهبرداری رسید هماینک پذیرای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ است.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما