جمال کاظمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه عملیات اجرایی برق رسانی به این روستای ۱۰ خانواری در ماههای پایانی سال گذشته پیمانسپاری شد، اظهار داشت: در اردیبهشت ماه جاری نیز با نصب ۱۰ عدد سامانه خورشیدی ۱.۵ کیلوواتی و با هزینه ۱۱ میلیارد ریال با وجود شرایط سخت جغرافیایی، عملیات تامین برق این روستا به اتمام رسید.
وی با بیان اینکه به علت کوهستانی بودن این روستا و نبود راه ارتباطی مناسب امکان احداث شبکه برق وجود نداشت، افزود: به همین خاطر برقرسانی به این روستا با استفاده از سامانههای انرژی تجدیدپذیر انجام گرفت.
مدیر توزیع امور برق میاندوآب با بیان اینکه در روزهای آینده مردم این روستا نیز از نعمت روشنایی برخوردار خواهند شد، گفت: هماکنون هفت روستای زیر ۱۰ خانوار میاندوآب در بخش باروق این شهرستان فاقد برق است و براساس تعداد خانوارهای ساکن، برقرسانی به این روستاها با استفاده از انرژی خورشیدی در اولویت قرار میگیرد.
وی تعداد مشترکان برق اعم از خانگی، تجاری و صنعتی در این شهرستان را ۱۰۳ هزار فقره اعلام کرد و افزود: با این روند بالای ۹۸ درصد جمعیت این شهرستان از نعمت برق بهرهمند هستند و این نشان از ضریب نفوذ بالای برخورداری برق در شهرستان میاندوآب است.
شهرستان میاندوآب با ۱۹۸ روستا و چهار بخش در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.
نظر شما