محمد صفاییدلویی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فعالیت عوامل چنین جریانی بطور خاص هنگامی که حس کنند روند و نتیجه انتخابات به نفع آنها نیست و احتمال دارد در این رویداد سیاسی شکست بخورند، تشدید شده و آشکارتر میشود.
وی ادامه داد: نمونه بارز اینگونه اقدامات مخدوشگر فرایند انتخابات توسط برخی در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ روی داد. آنها چون در آن انتخابات به نتیجه مورد رضایت خود دست نیافتند ضمن اعتراض به نهادهای رسمی مجری و ناظر انتخابات، دست به اغتشاش زده و آشوب برپا کردند.
این نماینده مجلس گفت: انتخابات برای مردم ما فرصتی جهت تعیین سرنوشت خود است و جامعه این حق را به ارزانی به دست نیاورده است لذا باید آحاد جامعه از آن به درستی استفاده کنند.
وی افزود: مشارکت انتخاباتی مردم برای کشور تولید قدرت میکند و اقتدار ملی کشور را به نمایش می گذارد.
صفاییدلویی ادامه داد: جامعه با استفاده از تجربیات گذشته خود به نقطه مطلوب تری رسیده است و می تواند هم از حق تعیین سرنوشت خود استفاده کند و هم در دام افراد و جریانات خودخواه در عرصه انتخابات گرفتار نشود. از سویی جریاناتی به صورت کاملا خودخواهانه به انتخابات نگاه کرده و تلاش می کنند در صورت نداشتن شانسی در آن، هر نوع اتهامی را متوجه نظام انتخاباتی کنند.
وی گفت: چالش دیگر جامعه امروز ما که موجب آسیب دیدن سرمایه اجتماعی شده است، شکاف بین نظر و عمل در وعده های انتخاباتی است، مانند موردی که نامزدی در انتخابات قسم جلاله می خورد که به وعده خود عمل خواهد کرد اما این چنین نشد.
نماینده گناباد و بجستان در مجلس افزود: امیدواریم نامزدهای انتخابات، ظرفیت کشور را به درستی شناخته و متناسب با آنها شعار و وعده بدهند و در صورت انتخاب از سوی مردم نیز تلاش کنند تا شعارهایشان تحقق یابد.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و دومین انتخابات میان دورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۲۸ خردادماه برگزار میشود.
نظر شما