حمید خرسند روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای ایجاد امیدآفرینی و مشارکت طیف بیشتری از مردم در انتخابات، مشوق هایی از جنس امید همچون بازتر شدن فضای سیاسی، تایید صلاحیت نامزدهایی با سلایق مختلف و بهبود وضعیت حداقلی اقتصادی از سوی حاکمیت می تواند موثر باشد.
وی سردی فضای عمومی انتخاباتی را ناشی از مشکلات اقتصادی دانست و افزود: نباید شرایط کنونی را یک بحران دائمی تصور کرد که ممکن است بر انتخاب و مطالبات مردم تاثیر گذار باشد. شرایط فعلی عمدتا ناشی از مشکلات بین المللی و تحریم های ظالمانه است که معیشت مردم و ارتباط آنها با حاکمیت را نشانه رفته است.
این فعال سیاسی ادامه داد: در دوره نخست استقرار دولت تدبیر و امید به دلیل امضای تفاهمنامه برجام، کشور شاهد آرامش اقتصادی و حرکت به سوی توسعه بود که متاسفانه در دور دوم با مسائلی همچون روی کار آمدن دولت دونالد ترامپ و خروج آمریکا از برجام مواجه شد.
خرسند تحریم های گسترده و یکطرفه آمریکا و دولت ترامپ را بزرگ ترین معضل اقتصادی عنوان کرد که انقلاب اسلامی تاکنون به خود دیده است و گفت: تحریم ها به همراه مشکلات ارزی و همچنین مسئله همه گیری کرونا موجب آسیب جدی به معیشت مردم و اقتصاد کشور شد.
وی مشارکت حداکثری را نیازمند فضای انتخابات باز و متنوع توصیف کرد و اظهار داشت: باید برای تمامی سلایق گزینه انتخاب دیده شود تا جامعه نسبت به بنیادی ترین اصل مردم سالاری دلسرد نشود.
فعال سیاسی اصلاح طلب کاهش مشارکت را زمینه ساز ناامیدی در ابعاد مختلف توصیف کرد و گفت: تصمیم های حاکمیتی و مشوق هایی برای توده های مردم می تواند به مشارکت بیشتر در انتخابات و آمدن مردم به پای صندوق های رای کمک کند.
خرسند این دور از انتخابات را مصداق واقعی شرایط حساس عنوان و بیان کرد: در حال حاضر بدلیل تحریم ها و مشکلات اقتصادی احتمالاتی مطرح است که با موج سرد انتخاباتی مواجه هستیم که می تواند بر آینده کشور اثرات منفی داشته باشد.
وی مشارکت پایین جامعه را موجب خرسندی دشمنان دانست و گفت: جامعه جهانی با ما دشمن هستند و نمی پذیرند که دوربین ها صف های طولانی مردم در انتخابات را به تصویر بکشند بنابراین نباید رقابت فقط در یک گرایش خاص باشد بلکه بهتر است کاندیداها با تنوع سلایق حضور داشته باشند تا طیف بیشتری از مردم در انتخابات شرکت کنند.
مسئول حزب ندای ایرانیان در لاهیجان خاطر نشان کرد: اگر فقط طیف واحدی و با یک گرایش خاص از کاندیداها در انتخابات حضور داشته باشند، در درازمدت و آینده به نفع سیاست های کلان جمهوری اسلامی نخواهد بود.
انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی در ۲۸ خردادماه امسال همزمان با سراسر کشور برگزار میشود.
نظر شما