توان علمی و اجرایی دانشگاه در کمک به حاکمیت خطرپذیری سوانح کشور

تهران - ایرنا - رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از استفاده از توان علمی و اجرایی دانشگاه در کمک به حاکمیت خطرپذیری سوانح در کشور خبر داد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از سازمان مدیریت بحران کشور، این مطلب را اسماعیل نجار در حاشیه امضای تفاهم نامه همکاری مشترک سازمان مدیریت بحران کشور و دانشگاه خوارزمی عنوان کرد و افزود: تشکیل کمیته ای ملی برای استمرار آموزش ها در حوزه‌های مدیریت بحران و بازسازی با هدف ارتقا تاب‌آوری کشور در مقابله با حوادث طبیعی از برون دادهای این تفاهم نامه است.

وی توضیح داد: این تفاهم نامه بمنظور ایجاد وگسترش همکاری های علمی، آموزشی وپژوهشی باهدف ارتقاء مطالعات و انجام طرحهای آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی مرتبط با وظایف سازمان وبهره گیری از امکانات و توانمندی های علمی، تخصصی، مشورتی، تجهیزاتی، آزمایشگاهی، کتابخانه ای، ارتباطات علمی و فعالیت های گروه های پژوهشی و واحدهای تابعه پژوهشکده کاربردی بلایای طبیعی و مدیریت ریسک منعقد شده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور همکاری برای طراحی، برنامه ریزی واجرای دوره های آموزشی تخصصی و تربیت مربی مدیریت بحران در کشور را اهداف این تفاهم نامه دانست وافزود: همکاری در تهیه و تنظیم پیش نویس ضوابط و مقررات به منظور کمک به تحقق اهداف قانون مدیریت بحران کشور از دیگر ارکان این رویداد مشترک است.

نجار استفاده از توان علمی و اجرایی دانشگاه در کمک به حاکمیت خطرپذیری سوانح در کشور، مدیریت، برنامه‌ریزی و نظارت بر پژوهش ها، طرح های مطالعاتی و آموزش‌های مورد توافق در سطح ملی و منطقه ای و بین المللی را از دیگر شاخصه های این تفاهم نامه ذکر کرد و گفت: تشکیل کمیته ای ملی به منظوراستمرار در آموزش ها در حوزه‌های کاهش خطرپذیری، مدیریت بحران و بازسازی به جهت افزایش برگشت پذیری (تاب‌آوری) و توانمندسازی جامعه در مقابله با سوانح و حوادث از جمله مواردی است که تا کنون توجه کمتری به آن شده و ما قصد داریم این مهم را عملی کنیم.

وی نیاز مدیریت بحران کشور به خدمات علمی، آزمایشگاهی وپشتیبانی انجام طرح ها و پروژه‌های آموزشی، پژوهشی و مطالعاتی موسسات علمی در کشور اشاره و تصریح کرد: ارائه خدمات علمی، فنی و ارزیابی اولیه و سریع سوانح و حوادث پس از وقوع از طرف دانشگاه با درخواست و پشتیبانی سازمان از مزایای این تفاهم نامه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha