به گزارش ایرنا، رضا فلاح شامگاه چهارشنبه با اعلام این خبر به رسانهها افزود: سازمان جوانان دروازه ورودی هلال احمر است و باید این دروازه تقویت و به یک باور واقعی تبدیل شود، جمعیت هلال احمر دارای جوانانی است که به عنوان سرمایه های مهم و اصلی این نهاد بین المللی محسوب می شوند و می توان با ایجاد فضای مناسب این سرمایه ها را افزایش داد.
وی موضوع کارآفرینی را یکی از موضوعات مهم در چند دهه اخیر عنوان کرد و افزود: توسعه فرهنگ کارآفرینی، انجام حمایت های لازم از کارآفرینان، ارائه آموزش های مورد نیاز و انجام تحقیقات و پژوهش های لازم در این زمینه، حائز اهمیت است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان عنوان کرد: اشتغال و کارآفرینی وظیفه اصلی هلال احمر نیست، اما به عنوان مسئولیت اجتماعی تلاش می کنیم افراد مختلف جامعه به خصوص جوانان هلال احمر را توانمند سازیم و با تاکید مقام معظم رهبری در تولید ملی و رونق آن در راستای رفع مشکل بیکاری به موضوع "کسب و کارهای خرد" ورود پیدا کردیم.
فلاح تصریح کرد: جمعیت هلال احمر استان کرمان با تربیت اعضای جوانان به عنوان تسهیلگر و با تمرکز بر نقاط حاشیه ای شهرها، انواع روش های کارآفرینی و مهارت آموزی را آموزش دیدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان اظهار کرد: بیش از ۲۰ فرصت شغلی توسط اعضای جوانان در شهرستان های کرمان، بردسیر، کهنوج، ریگان و رفسنجان برای ۲۱۰ نفر ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه طرح توانمندسازی محلی با رویکرد توسعه کسب و کارهای خرد به مدت سه سال در ۱۱ استان اجرا شده است، افزود: استان های کرمان، آذربایجان شرقی، لرستان و خراسان جنوبی موفق به کسب رتبه برتر شدند.
طرح 'توانمندسازی محلی با رویکرد توسعه کسب و کارهای خرد' به عنوان یکی از طرح های توانمندسازی در قالب تفاهم نامه سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، وزارت کشور و شرکت دانش پژوهان کاردوک در ۱۱ استان به مدت سه سال اجرا شد.
نظر شما