دکتر ابراهیم شکیبا روز جمعه به ایرنا افزود: از این تعداد، ۱۷ مرکز شهری و ۱۸ مرکز روستایی در شهر کرمانشاه در حال فعالیت است و هشت مرکز تجمعی نیز در این شهرستان مشخص شده است.
وی اضافه کرد: در هریک از مراکز تجمعی یک پزشک به همراه حداقل ۱۰ تیم سه نفره که شامل یک نفر واکسیناتور و ۲ نفر برای ثبت در سامانه است، کار واکسیناسیون کرونا را بر عهده خواهند داشت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: هشت منطقه در شهر کرمانشاه به منظور سهولت دسترسی عموم به مراکز تجمیعی تزریق واکسن کرونا مشخص شده است.
وی ابراز امیدواری کرد با راه اندازی مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در استان کرمانشاه، تزریق واکسن کرونا براساس پروتکل های تعیین شده از سوی وزارت بهداشت، با شرایط بهتر و جلوگیری از ازدحام و با سرعت عمل بیشتری صورت گیرد.
۶۴ هزار دوز واکسن وارد کرمانشاه شده است
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز گفت: تاکنون ۶۴ هزار دوز واکسن کرونا تحویل استان شده که ۴۸ هزار و ۴۷۱ دُز آن تزریق شده و روند واکسیناسیون ادامه دارد.
دکتر محمودرضا مرادی افزود: واکسیناسیون افراد بالای ۷۵ سال شروع شده و روز به روز تعداد مراجعه کنندگان به مراکز واکسیناسیون در حال افزایش است.
وی اضافه کرد: آنطور که وزارت بهداشت اعلام کرده تا پایان اردیبهشت یک میلیون و تا پایان خرداد نیز ۹ میلیون دوز واکسن در سطح کشور توزیع میشود که سهم این استان حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار دوز است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: این تعداد دوز واکسن باید ظرف ۳۰ تا ۴۰ روز تزریق شود و این یعنی تزریق روزانه حدود ۱۰ هزار دوز واکسن و باید برای انجام این تعداد واکسیناسیون فضا و مکان مناسبی در نظر گرفته شود.
وی تاکید کرد: اماکن موجود بطور قطع جوابگوی انجام این تعداد واکسیناسیون نیست و نیاز است سایر دستگاهها هم پای کار آمده و مکانهای مناسب و نیز برخی تجهیزات را در اختیار برنامه واکسیناسیون قرار دهند.
نظر شما