۹۲۱ مجموعه آزمایشگاهی خدمات خود را به اشتراک گذاشت

تهران-ایرنا- ۹۲۱ مجموعه آزمایشگاهی برای به اشتراک‌گذاری خدمات خود به عضویت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درآمدند.

به گزارش روز شنبه معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، ‌ شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، پلتفرم به اشتراک گذاری دستگاه ها و ارایه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی در کشور است.

شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، پلتفرم به اشتراک گذاری دستگاه ها و ارایه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی در کشور است، در این شبکه خدمات آزمایشگاه های متنوعی مانند حوزه فنی و مهندسی مانند مکانیک، مواد و متالورژی، برق و الکترونیک، شیمی، هوا فضا، معدن؛ حوزه محیط زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی؛ حوزه های زیست فناوری و پزشکی مانند داروسازی، سلول های بنیادی، مهندسی بافت؛ حوزه های علوم شناختی و مغز؛ صنایع دستی، مواد غذایی و غیره، ارایه می‌شود.

مراکز آزمایشگاهی مستقر در سراسر کشور (به غیر از آزمایشگاه‌های طبی و بالینی) بدون محدودیت نوع سازمان خود می‌توانند برای عضویت در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدام کنند،  شرط اصلی پذیرش یک مرکز آزمایشگاهی در شبکه، ارایه خدمات به عموم مشتریان است.

این مراکز با پیوستن به شبکه آزمایشگاهی می توانند از خدماتی چون «حمایت از آموزش کارشناسان آزمایشگاه»، «همکاری و به اشتراک‌گذاری دانش و تجربه کارشناسان مراکز در قالب کارگروه‌های تخصصی»، «حمایت از نگهداری،  کالیبراسیون، تعمیر و ارتقای تجهیزات»، «حمایت از استقرار استانداردهای آزمایشگاهی» و «تسهیل در دسترسی مراکز آزمایشگاهی به نمونه‌های مرجع استاندارد و کالیبراسیون» بهره‌مند شوند.

پذیرش اعضای جدید، گسترش پوشش خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری را از نظر موضوعی و جغرافیایی میسر می‌کند و برای این اعضا نیز مزایایی دارد که از آن جمله می توان به «حمایت از تهیه و استقرار نرم‌افزار مدیریت فرآیندهای آزمایشگاهی»، «حمایت از دریافت خدمات مشاوره بیمه و مالیات،  توسعه بازار و مشاوره عمومی مدیریت» و «حمایت از تکمیل توانمندی مراکز عضو» اشاره کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha