۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳
کد خبر: 84331972
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حناچی: ماموران شهرداری تهران حق برخورد فیزیکی با دستفروشان را ندارند

تهران- ایرنا- شهردار تهران با اشاره به فیلم منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر درگیری ماموران سدمعبر شهرداری با یک دستفروش گفت:کسی اجازه و حق برخورد فیزیکی با دستفروشان را ندارد.

به گزارش ایرنا، پیروز حناچی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: طبق قانون، برخورد با سدمعبر در شهر بر عهده شهرداری است و گاه اگر سد معبر را کنترل نکنیم، برای عابران مشکل تردد ایجاد می شود.

وی ادامه داد: در مواقعی مانند روزهای کنونی که با شرایط دشوار اقتصادی مواجه هستیم به مدیران بخشنامه و ابلاغ شده است که اگر دستفروشان و سد معبرجمع آوری می شود، جای دیگری برای آنان تعیین شود و اگر برخوردی باشد، با ضابطه و مدیریت انجام گیرد.

حناچی یادآور شد: اتفاق هفته گذشته در منطقه ۲۰ تهران بلافاصله پس از اطلاع برخورد و پیگیری شد.

به گزارش ایرنا، طی روزهای گذشته فیلمی از بروز تنش میان تعدادی از دستفروشان با معبربانان شهرداری منطقه ۲۰ تهران(شهرری) در شبکه های اجتماعی منتشر شد که بازتاب فراوانی یافت و پس از آن شهردار منطقه ۲۰ از برخورد با متخلفان خبر داد.

تبلیغ انتخاباتی با امکانات شهرداری ممنوع است

حناچی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه هیچ کس حق ندارد از امکانات شهرداری برای انتخابات استفاده کند، گفت: اگر شخصی بخواهد می تواند خارج از زمان و ساعت کاری، فعالیت انتخاباتی داشته باشد.

وی افزود: عرف اداری این است که به مدیران تذکر داده ایم که اگر قصد ورود به لیستی را دارند، می توانند استعفا دهند.

شهردار تهران همچنین درباره برخورد با تخلفات در شهرداری گفت: در مورد برخورد با تخلفات نخست آنکه افتخار داریم با تخلفاتی که در دوره تصدی ما رخ داده در همین دوره برخورد شد.

وی خاطرنشان کرد: دوم آنکه بر فرض تخلفی در این سازمان رخ داد، اینکه شما چشمتان را ببندید و نبینید بد است؛ نه آنکه پیگیری کنیم و در نهایت متخلفان شناسایی و به دستگاه قضا معرفی شوند.

حناچی ادامه داد: در مورد تخلفاتی که در حوزه واکسن پاکبانان رخ داد هم به محض اطلاع و انتشار خبر، بررسی و متخلف به دستگاه قضایی معرفی شد.

وی همچنین گفت: آنچه که در بورس نگرانی دارد حباب ناشی از آن است که ما سعی می کنیم استانداردهای یک شرکت سهامی عام را در مجموعه خود حاکم کنیم و زمانی سهام فروشگاه شهروند یا شرکت های دیگر عرضه می شود که قابلیت ارائه داشته باشد.

شهردار تهران در مورد شایعه اعطای هدایای میلیاردی به تعدادی از مدیران شهری گفت: در مصوبه شورا سقف هدایا به افراد ۵۰ میلیون تومان و کمک به مراجعان و نیازمندان ۱۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده است که در ماده ۲ قانون شهرداری ها در مورد عملکرد متمایز کارکنان شهرداری تهران موردی از جمله پرداخت هدیه به مناسبت روز زن یا مرد و امثال آن مطرح شده که در مواردی از این محل پرداخت می شود.

وی خاطرنشان کرد: در مورد بازنشستگی مدیرانی که سن ۶۵ سال مطرح در قانون را رد کرده اند, مطابق قانون عمل می شودو از این مورد کوتاه نمی آییم ولی نمی خواهیم در مورد مدیرعامل سازمان بوستان مطابق آن عمل کنیم.

حناچی ادامه داد: در مورد اجرای برنامه ۵ ساله به برنامه پایبند بودیم و قاعدتا مدیریت دوره بعد هم پایبند خواهد بود و در مورد مواردی که عمل نشده, تصمیمات متناسب با شرایط موجود بوده است.

شهردار تهران اعلام کرد: من تعداد زیادی مشاور نصب نکرده ام و به برخی از معاونان بعد از جابجایی پست مشاورت دادیم تا از تجاربشان استفاده کنیم.

حناچی بیان کرد: از بدهی های دولت برآورد اولیه ما بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان است که شامل بخش های لشکری و کشوری است.

شهردار تهران گفت: در بخش تسویه بدهی ها تاکنون بیش از پنج هزار میلیارد از این بدهی ها را تسویه شده است.

وی افزود: در مورد پاداش مدیران لازم است بگویم در این دوره وام متعارف مسکن و پاداش ویژه به مدیران نداده ایم در حالی که در دوره قبل مدیرانی داشتیم که حداقل ۲ واحد مسکونی دریافت کردند.

حناچی یادآورشد: در این دوره ۳۸۶ فقره سند مالکیت به متراژ ۲۴۲ میلیون و ۴۷۲ هزار مترمربع به ارزش ریالی ۴۱ هزار و ۲۸۵ میلیارد تومان سند به نام شهرداری صادر شده است.

بدهی رسا تجارت به شهرداری تهران ۲۵ هزار میلیارد تومان است

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نیز در این نشست گفت: طلب مدیریت شهری از دولت در گذشته محاسبه نشده اما ۳۰ هزار میلیارد تومان احصا شده و ۲۵ هزار میلیارد تومان هم به قیمت روز میزان بدهی رسا تجارت به شهرداری تهران است.

عبدالحمید امامی با بیان اینکه بدهی رسا تجارت در واقع  چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بوده اما به قمیت روز رقم ها افزایش پیدا کرده است، افزود: در دوره جدید هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات گرفته شده در حالی که هشت هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی یادآورشد: در دوره جدید مدیریت شهری نه فقط بدهی ها اضافه نشده که یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان هم از بدهی ها کاهش پیدا کرده است.

امانی اعلام کرد: قسمتی از بدهی ها ارزی است و نرخ تبدیل اختلاف ایجاد می‌کند، کل بدهی های بانکی شهرداری رقمی معادل ۵۰ هزار میلیارد تومان است.

معاون مالی و اقتصادی شهری شهرداری تهران درباره تهاترها، بیان کرد: شهرداری تهران پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تهاتر کرده است.

وی ادامه داد: در سال ۹۶،    در کل ۴۹ میلیارد تومان تهاتر شده و در سه سال گذشته از ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹، حدود پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از طرق مختلف تهاتر شده است.

امامی اعلام کرد: رویکرد معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران مدیریت منابع مالی و خزانه با هدف کاهش هزینه بوده است به همین دلیل سامانه جامع معاملات شکل داده شد.

وی افزود: در سال ۱۳۹۹ این سامانه عملیاتی شد و امسال در راستای هوشمندسازی قدم برداشت، همه گزارش‌های مالی ماهانه به اعضای شورای شهر ارائه و در سامانه شفافیت منتشر می‌شود.  

امامی یادآورشد: در ابتدای دوره جدید مدیریت شهری بخشنامه مدیریت هزینه برای کاهش هزینه‌ها ابلاغ شد.

معاون مالی و اقتصاد شهردار تهران گفت: در حوزه منابع انسانی هم مدیران بر اساس آزمون انتخاب شدند و تاکید شد تا معاونان مالی باید در رشته تخصصی  خودشان باشند و کمیته انتصابات آنان را انتخاب می کند.  

وی خاطر نشان کرد: تفریغ بودجه کاملا سر به سر بوده  و هر ۲ سال اختلافش صفر شده است.

امامی اظهار داشت: از سال ۱۳۹۷  تا ۱۴۰۰ سه هزار ۵۰۹ میلیارد تومان اوراق مشارکت منتشر و وصول شده و همه در حوزه حمل و نقل عمومی صرف شد.

معاون مالی و اقتصادی شهری شهرداری تهران ادامه داد: همچنین دو هزار و ۳۰۰  میلیارد تومان در حال دریافت است و ماه آینده وصول می شود که مربوط به بانک شهر است.  

وی اضافه کرد: برای تسهیل در کارها سامانه مشترک با بانک شهر درباره تسهیلات اوراق مشارکت و چک‌های الکترونیک بر اساس مقررات بانک مرکزی ایجاد شد.

امامی بیان کرد: بانک شهر تا چند سال گذشته، به صورت سرپرست اداره می‌شد؛ اما  هم اکنون هم مدیرعامل دارد هم صورت‌های مالی این بانک به روز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ملک های بانک شهر هم ساماندهی می شود گفت: این بانک در حوزه ارزی نخستین بانک خصوصی و پنجمین بانک در میان بانک‌های دیگر است.

به گفته امامی حاصل این رویدادها این است، نسبت به تخصیص ۹۹ درصد، پرداخت های جاری ۹۳ درصد است و انحراف مثبت دارد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، درباره بدهی‌های این نهاد، برات کارت را یکی از موفقیت های بزرگ اعلام کرد و گفت: در سال ۹۹ در یک مورد حدود هشت هزار میلیارد تومان و دور دوم ۶ هزار میلیارد تومان برات کارت صادر شد.

وی افزود: نتیجه این اقدام این است که اعتراضاتی که مقابل شورای شهر از سوی پیمانکاران بود دیگر وجود ندارد،   برات کارت ها مانند کارت اعتباری عمل می‌کند و سر تاریخ می‌توانند طلب خود را وصول کنند.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: تمامی جرائم راهنمایی و رانندگی دریافت شده است. از سال ۹۱ تا ۹۵ تنها یک‌بار تهاتر شده است. در پنج سال اول ۱۹۲ میلیارد تومان تهاتر شده که ۱۴۱ میلیارد تومان آن وصول شده است.

وی درباره اثرات کرونا بر بودجه، توضیح داد: یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان زیان کرونا بر بودجه شهرداری بوده است و در پنج ماهه اول دوران کرونا، حدود ۴۲ میلیارد تومان برای اقلام بهداشتی هزینه شده است.

امامی تصریح کرد: بهترین وضعیت در حوزه بهداشتی بوده و هیچ صرفه جویی مالی در این زمینه نشده است. میزان آلودگی و تلفات شهرداری به نسبت موقعیت اجتماعی‌اش، بسیار پایین بوده است.

وی اضافه کرد: لایحه ۲ بسته محرک در به مبلغ ۹۹۰ میلیارد تومان درآمد داشته و درآمد این ۲ لایحه بسیار نبوده اما موثر بوده است.

امامی بیان کرد: در این دوره، میانگین ۳ درصد به درآمد پایدار اضافه شده است، ۲ لایحه مهم در مجلس به نتیجه رسیده که یکی افزایش درآمد ناشی از ارزش افزوده از ۳ درصد به ۴ درصد بوده است.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران درباره چگونگی پرداخت حقوق کارکنان گفت: حتی یک ریال تسهیلات و وام برای پرداخت حقوق کارکنان، دریافت نشده و سهم ارزش افزوده به میران کافی دریافت شده است.

وی ادامه داد: صدور نشدن حکم علیه شهرداری بسیار موثر است که پیش از این ۲۱ هزار میلیارد تومان علیه شهرداری حکم صادر شده است. ۲۶۸ میلیارد تومان که از سال ۱۳۹۱ حکم اولیه بوده، امروز دریافت شده و امروز رتبه شهرداری در دیوان اداری به رتبه چهارم تنزل پیدا کرده است.

امامی در ادامه بیان کرد: بدهی پیمانکاران مناطق شش هزار ۷۰۰ میلیارد تومان، پیمانکاران شرکت ها سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان، اوراق مشارکت ۵ هزار میلیارد تومان و سایر نهادها زیر هزار میلیارد تومان است. اما بدهی‌های کل شهرداری ۶۶ هزار میلیارد تومان است.

معاون شهردار تهران گفت: این را هم باید گفت که؛ این بدهی‌ها در شرایطی است که دارایی‌های شهرداری بیش از اینهاست میزان املاکی که فروخته شده ۱۵ برابر  بیشتر از وسعتش خریداری و یا تهاتر شده است.

امامی همچنین از انعقاد تفاهم نامه با وزارتخانه‌های نیرو در حوزه برق و تصفیه آب، وزارت جهاد کشاورزی درباره واگذاری ۱۶ پارک جنگلی به شهرداری مانند سرخه حصار برای ۳۰ سال به شهرداری و سازمان‌های تامین اجتماعی و امور مالیاتی خبر داد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، درباره چگونگی پرداخت حقوق کارکنان گفت: حتی یک ریال تسهیلات و وام برای پرداخت حقوق کارکنان، دریافت نشده است. سهم ارزش افزوده به میران کافی دریافت شده است.

او ادامه داد: عدم صدور حکم علیه شهرداری بسیار موثر است که ۲۱ هزار میلیارد تومان علیه شهرداری حکم صادر شده است. ۲۶۸ میلیارد تومان که از سال ۱۳۹۱ حکم اولیه بوده، امروز دریافت شده است. امروز رتبه شهرداری در دیوان اداری به رتبه چهارم تنزل پیدا کرده است.

امامی در ادامه بیان کرد: کنترل درصدهای پرداخت همه باعث شده که پرداختی‌ها کم‌تر شود و حتی یک ریال تسهیلات گرفته نشود. البته با بانک شهر هماهنگ کردیم که اگر درآمدها در دوران کرونا جبران نشد، از بانک شهر وام گرفته و حقوق‌ها پرداخت شود اما اینکار را نکرده ایم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha