به گزارش ایرنا، در ادامه موضع سنتی هند در مقابل مساله کشمیر، تی اس تریموتی نماینده دائم هند در سازمان ملل در اجلاس شورای امنیت اعلام کرد خشونتها در بیت المقدس شرقی که از یک هفته پیش آغاز شده بدون کنترل ادامه یافته است.
شبکه خبری "ایندیا تودی" گزارش داد: نماینده هند ضمن تاکید بر حمایت قوی هند از مساله فلسطین و تعهد آن در مقابل تشکیل دو کشور افزود: رخدادهای چند روز گذشته باعث تحت تاثیر قرار گرفتن وضعیت امنیتی در بیت المقدس شده است.
سفیر هند در سازمان ملل همچنین تاکید کرد که دهلی نو همه اقدامات خشونت آمیز، تحریک، فتنه انگیزی و تخریب را به شدت محکوم میکند.
وی افزود: برای متوقف کردن خشونتها، تنش زدایی فوری لازم است. ما از هر دو طرف میخواهیم که خویشتن داری به کار برده و از اقداماتی که باعث تشدید تنشها میشود و از تلاش برای تغییر یک جانبه وضع موجود، از جمله در بیت المقدس شرقی و مناطق همسایه آن خودداری کنند. هند همچنین از تلاشهای دیپلماتیک شورای امنیت و سایر اعضای جامعه جهانی، به ویژه کشورهای منطقه، برای "آرام کردن" وضعیت و پایان دادن به خشونتهای مداوم و دستیابی به صلح پایدار حمایت کرد.
تریموتی در این خصوص گفت: این حوادث بار دیگر بر ضرورت ازسرگیری گفت ,گو بین مقام های اسرائیلی و فلسطینی تأکید میکند. نبود مذاکرات مستقیم و هدفمند بین طرفین باعث افزایش بیاعتمادی بین آنها میشود.
هفته گذشته طی جلسه غیر علنی شورای امنیت سازمان ملل با موضوع افزایش تنشها در سرزمینهای اشغالی فلسطین، هند نگرانی عمیق خود را از افزایش خشونتها در بیت المقدس به ویژه در حرم الشریف در طول ماه مبارک رمضان و در مورد احتمال اخراج فلسطینیان از خانههای خود در محلههای شیخ جراح و سیلوان ابراز نگرانی شدید کرده بود.
موضع رسمی هند در مورد مساله فلسطین و رژیم صهیونیستی اکثرا بیطرف بوده است. هند اولین کشور غیر عربی بود که سازمان آزادیبخش فلسطین را به عنوان تنها نماینده قانونی مردم فلسطین به رسمیت شناخت. نارندرا مودی نخست وزیر این کشور در سال ۲۰۱۸ به عنوان اولین نخست وزیر هند به فلسطین سفر کرد.
نشریه "ویک" در این خصوص نوشت: سال ۲۰۱۹، هند در میان ۱۶۶ کشوری قرار گرفت که به قطعنامه سازمان ملل در خصوص حق تعیین سرنوشت از سوی مردم فلسطین رای مثبت داد.
این کشور همچنین پیش نویس قطعنامه "حق فلسطینیها برای تعیین سرنوشت خود" را در پنجاه و سومین جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد حمایت کرد و به آن رأی داد.
دهلی نو در اکتبر ۲۰۰۳ به قطعنامه سازمان ملل مبنی بر مخالفت با ساخت دیوار جدایی توسط رژیم صهیونیستی رای مثبت داد.
در سال ۲۰۱۱، هند با عضویت کامل فلسطین در یونسکو موافقت کرد. علاوه بر این، هندوستان از قطعنامه سال ۲۰۱۲ سازمان ملل که فلسطین را تبدیل به یک "کشور ناظر غیر عضو" در سازمان ملل میکرد، حمایت کرد.
در کنفرانس بزرگداشت آفریقای آفریقا در آوریل ۲۰۱۵، هند از اعلامیه بندونگ در مورد فلسطین حمایت کرد. این کشور همچنین از نصب پرچم فلسطین در محل سازمان ملل حمایت کرده است.
به گزارش امروز (دوشنبه) ایرنا به نقل از فلسطین الیوم، وزارت بهداشت فلسطین آمار شهدای حملات جنایتکارانه هشت روزه ارتش رژیم صهیونیستی تا این لحظه را ۲۱۸ شهید از جمله ۶۰ کودک اعلام کرد.
وزارت بهداشت فلسطین همچنین اعلام کرد که بهدنبال حملات جنگنده- بمب افکنهای متجاوز صهیونیستی علیه مجتمع پزشکی شفا، ۲ پزشک به شهادت رسیدند.
خبرنگار رادیو ارتش اسرائیل نیز گزارش داد که طی ۶ روز، ۳۱۰۰ موشک از نوار غزه به فلسطین اشغالی شلیک شده و ۷۰ درصد اسرائیلیها راهی پناهگاهها شدند.
رژیم اشغالگر قدس شب گذشته و بامداد امروز دهها ساختمان و خانه را در نوار غزه به ویژه شهرهای غزه و خان یونس هدف قرار داد و ویرانیهای زیادی به بار آورد.
مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایات صهیونیستها، اراضی اشغالی از جنوب تا شمال را آمار حملات گسترده موشکی و راکتی قرار داد که طی آن دهها صهیونیست زخمی شده و خسارتهای سنگینی به دشمن صهیونیستی وارد شد.
به دنبال تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان، جنبش جهاد اسلامی فلسطین خواستار تشدید مقاومت و مقابله با تروریستهای شهرکنشین و ارتش صهیونیستی با هر وسیله ممکن شد.
جنبش حماس نیز اعلام کرده که نتانیاهو با ادعای پیروزی متوهمانه بهدنبال سرپوش گذاشتن بر عجز و ناکامی خود مقابل غافلگیریهای مقاومت است.
نظر شما