۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۰۲
کد خبرنگار: 2971
کد خبر: 84333330
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

گروه بریکس خواستار توقف خشونت‌ها در سرزمین های اشغالی فلسطین شد

مسکو - ایرنا - نمایندگان گروه بریکس خواستار توقف خشونت ها در سرزمین های اشغالی میان رژیم صهیونیستی و رزمندگان فلسطینی شدند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد: نمایندگان گروه بریکس در نشستی مجازی درباره مسائل منطقه خاورمیانه و شمال افریقا گفت و گو کردند و از روسیه ولادیمیر سافرونکوف نماینده ویژه وزیر امور خارجه این کشور در امور خاورمیانه در این نشست شرکت داشت.

بقیه کشورهای عضو گروه بریکس شامل هند، چین، برزیل و افریقای جنوبی هم در سطح معاونین وزیر خارجه در این نشست مجازی شرکت داشتند و درباره مسائل فلسطین، خلیج فارس، سوریه، عراق، لبنان، لیبی گفت و گو کردند.  

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: نمایندگان گروه بریکس از سیر خطرناک اوضاع بین فلسطین و اسراییل ابراز نگرانی کرده و از دو طرف خواستار توقف فوری خشونت ها و رعایت معیارهای قوانین انسانی بین المللی شدند.

نمایندگان این گروه بر اهمیت آغاز فوری مذاکرات بین فلسطین و اسراییل به منظور حل و فصل جامع و پایدار همه مسائل مربوط به تعیین موقعیت نهایی (فلسطین) براساس طرح دو دولت شدند. 

آنها در این رابطه از اقدامات گروه چهار میانجی گران بین المللی خاورمیانه اعلام حمایت کردند. 

در نشست مجازی نمایندگان گروه بریکس به توانمندی این گروه برای اقدامات و تلاش های جمعی برای جستجوی راه حل های دیپلماتیک برای حل مسائل خاورمیانه اشاره شد.

شهرهای مختلف سرزمین‌های اشغالی فلسطین شاهد دور جدید مقاومت مردم فلسطین است. اقدامات رژیم صهیونیستی برای تخریب و اشغال محله شیخ جراح در بخش شرقی بیت المقدس اشغال شده، موجب آغاز دور جدیدی از درگیری‌ها در سرزمین‌های اشغالی و ادامه این درگیری‌ها منجر به اعتراضات جهانی به جنایات صهیونیست‌ها شده است.

نیروهای اشغالگر صهیونیست از دوشنبه هفته گذشته (۲۰ اردیبهشت) حملات و تجاوزهای وحشیانه خود علیه باریکه غزه و فلسطینی ها را شروع کردند که تاکنون در اثر این حملات ۲۱۸ فلسطینی شهید و یک هزار و ۲۳۵ دیگر زخمی شدند. مقاومت فلسطین نیز در پاسخ به ادامه تجاوزهای صهیونیست ها و حملات به غزه، اقدام به موشک باران سرزمین های اشغالی کرده است.

بریکس که شامل پنج اقتصاد نوظهور شامل روسیه، چین، هند، برزیل و آفریقای جنوبی است، در میان چالش‌های بی سابقه جهانی به نمادی از یک جهان به طور فزاینده چند قطبی تبدیل شده است آن هم در شرایطی که چند جانبه گرایی بیش از هر زمانی مورد پشتیبانی کشورها است. این گروه ۲۳ درصد رشد تولید ناخالص داخلی و ۴۳ درصد جمعیت دنیا را در بر می‌گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha