منوچهر قارونی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا درباره تاثیر حجامت بر کاهش غلظت خون در بیماران قلبی و عروقی افزود: حجامت در طب سنتی عمدتا در بیماران قلبی وعروقی با هدف کاهش غلظت خون انجام میگرفت.
وی توضیح داد: در این روش پوست بیمار را شکاف میدهند و تجمع خون که به جهت غلظت بالا سبب فشار منفی در بدن شده است را خارج میکنند.
قارونی ادامه داد: در علم پزشکی امروز اما برای کاهش غلظت خون عمدتا پیشنهاد داده میشود که بیماران جوان خون داده و بیماران مسن فصد خون انجام دهند.
(فصد خون در حقیقت تیغ زدن بر رگ به منظور خارج کردن خون مضر است.)
این متخصص قلب وعروق خاطرنشان کرد: از منظر روانی، برخی از بیماران به حجامت اعتقاد بیشتری داشته و بنابراین جهت کاهش غلظت خون با انجام بادکش درمانی موافقاند، اما طب پزشکی روز فصد خون را جایگزین حجامت میکند.
قارونی یادآور شد: در حال حاضر با شیوع کرونا نیز بیماران قلبی وعروقی بیش از دیگران در معرض خطرات کووید-۱۹ قرار دارند، زیرا ابتلا به این ویروس با کاهش اکسیژنرسانی به قلب همراه شده و بنابراین سلامت این قشر بیش از گذشته حائز اهمیت است.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همهگیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۶۵ میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی مبتلا کرده و بیش از سه میلیون نفر نیز بر اثر بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست دادهاند.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم منتقل میشود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف میشوند.
نظر شما