مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی در این آیین گفت: با هم افزایی توان و امکانات،تقدامی جهادی در امر مدرسهسازی و توسعه زیرساختهای فرهنگی میتوان ایجاد کرد.
«حسین محمدی» افزود: مجمع خیرین مدرسهساز از سالهای قبل اقدامات مناسبی انجام داده به گونهای که ۳۰ درصد از مدارس استان از سوی خیران ساخته شده و این شاخص در استان بالاتر از میانگین کشوری است.
وی تاکید کرد: در ۲ سال اخیر ساخت ۷۰ درصد مدارس استان با مشارکت خیران و یا همراهی بخش دولتی با خیران انجام شده است و اکنون میطلبد از ظرفیت بسیج در راستای توسعه عدالت آموزشی و زیرساختهای فرهنگی بهرهگیری شود.
مدیرکل نوسازی تجهیز و توسعه مدارس استان مرکزی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه با جهادگران نیز گفت: این تفاهمنامه با همکاری و تعامل بسیج، سازمان نوسازی مدارس و همچنین مجمع خیران مدرسهساز در راستای آغاز مسیری جدید برای انجام فعالیت ای فرهنگی نیمهتمام و کاهش مدارس کانکسی منعقد شده است.
محمدی ادامه داد: ابتدای انقلاب اسلامی، سرانه آموزشی استان یم و نیم مترمربع بود که اکنون به پنج و نیم مترمربع افزایش یافته است.
وی با اشاره به آغاز فعالیت قرارگاه جهادی بیان کرد: قرارگاه جهادی مدرسهسازان استان مرکزی فعالیت خود را با هدف گسترش عدالت آموزشی، افزایش زیرساختهای آموزشی و رفع محرومیت از مناطق حاشیه نشین استان از روز جاری آغاز کرد.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی نیز در این آیین گفت: با بهرهگیری از ظرفیت و تعامل ، یکهزار و ۲۰۰ گروه جهادی امید میرود که گام های موثری در راستای ایجاد امید، نشاط در جامعه و توسعه زیرساختهای آموزشی در استان برداشته شود.
"«امید محترمی» بیان کرد: قرارگاه جهادگران مدرسهساز با در سایه هم افزایی اداره کل نوسازی مدارس، مجمع خیرین مدرسهساز و بسیج سازندگی برای حل مشکلات آموزشی و فرهنگی، ساخت و تعمیرات در مدارس فعالیت خود را آغاز میکند.
۲۲۷ هزار دانش آموز در۲ هزار و ۲۶۹ مرکز آموزشی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.
گروه نوسازی مدارس استان مرکزی در سال ۱۳۵۵ شکل گرفته و در سال ۱۳۷۱ از گروه بهمدیریت و در سال ۱۳۷۷ از مدیریت به اداره کل تبدیل شده است.
نظر شما