نیمی از سالمندان روستایی بالای ۷۰ ساله قم واکسینه شدند

قم- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: تاکنون تعداد یک هزار و ۷۶۵ سالمند روستایی موفق به تزریق واکسن شده‌اند که پوششی نزدیک به ۵۲ درصد حاصل شده است.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی مرکز بهداشت قم، سیامک محبی در این زمینه افزود: دور اول واکسیناسیون سالمندان بالای ۷۰ سال روستایی قم روز گذشته به پایان  رسید.

وی با اشاره به آغاز واکسیناسیون روستایی از ۱۵ اردیبهشت‌ماه ویژه سالمندان بالای ۷۰ سال، اضافه کرد: این دوره واکسیناسیون روز ۲۹ اردیبهشت‌ماه با تزریق واکسن به سالمندان روستای لنگرود پایان یافت و دور دوم واکسیناسیون ویژه گروه سنی بالای ۶۰ سال از روز شنبه اول خردادماه آغاز خواهد شد.

وی بیان کرد: واکسیناسیون روستاییان در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی به‌صورت متمرکز و در یک روز در هر روستا انجام شده و با فراخوان قبلی توسط بهورزان کلیه سالمندان در تاریخ اعلام شده برای دریافت واکسن مراجعه می‌نمایند.

محبی ادامه داد: همه سالمندانی که در دوره قبل موفق به دریافت واکسن نشده‌اند نیز می‌توانند در روزهای انجام واکسیناسیون مراجعه و واکسن خود را دریافت نمایند.

اولویت اول واکسیناسیون مردم

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم نیز گفت: تمامی مجموعه دانشگاه وظیفه دارند به امر واکسیناسیون مردم کمک کرده و در روند این امر مهم اهتمام داشته باشند.

بابک فرزین نیا افزود: اولویت اول واکسن مردم است و تمامی امکانات را در این خصوص بسیج کرده‌ایم.

به گفته وی، عملیات واکسیناسیون بسیار مهم و اساسی بوده که باید تمامی معاونت‌های دانشگاه در این خصوص مشارکت و امکانات و نیروی انسانی خود را به این کار اختصاص دهند.

استان قم که از ۱۸ فروردین‌ماه امسال در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته بود، از ۱۴ اردیبهشت‌ماه جاری وارد شرایط نارنجی شد.

ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید-۱۹» می‌شود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام ‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌ هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصله‌گذاری اجتماعی» توصیه شده است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته ‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، می‌توانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخ‌آباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبه‌چی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha