حاجی رضا تیموری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد دستگاه از ۳۸۰ مرکز استخراج کشف شده است.
وی ادامه داد: با کشف و جمع آوری این دستگاه ها، حدود ۴۶ مگاوات از بار شبکه کاهش یافته و از حدود ۴۳ میلیون کیلووات هدر رفت انرژی جلوگیری و ۵۵ میلیارد تومان درآمد حاصل شده است.
این مقام مسئول افزود: ماموران قرائت، تست و بازرسی در این زمینه آموزش های تخصصی دیده اند و با پایش مستمر کنتورها و بررسی مصرف مشترکان با دیماند بالا بازدیدهای میدانی انجام می دهند.
وی از آغاز ششمین اقدام فراگیر در شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با محوریت عبور از پیک تابستان خبر داد و گفت: این طرح با استفاده از توان گروه های عملیاتی برای شناسایی رمز ارزهای غیرمجاز و مصارف بالای مشترکان در حوزه برق تا پایان تابستان اجرایی می شود.
تیموری بیان داشت: همچنین نشست مشترکی با حضور جانشین رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا، نماینده دفتر سرمایه گذاری و امور طرح های وزارت صنعت و معدن و سایر نهادهای مربوطه در خصوص چگونگی صدور مجوز استخراج رمز ارزها و چالش های مربوطه بحث و تبادل نظر به عمل آمد.
مدیرعامل شرکت برق استان تهران، در ادامه بر همکاری مقامات قضایی برای عدم ترخیص دستگاه های رمز ارز غیر مجاز تا پایان تابستان و الزام به پرداخت هزینه انرژی مصرفی شرکتهای توزیع برق برای ترخیص ماینرها تاکید کرد.
وی، بازنگری در صدور جواز تاسیس و ذکر مکان استخراج رمز ارز، استعلام مقامات قضایی از وزارت صمت برای رهگیری دستگاه های مجاز تا محل نصب، لزوم پروانه بهره برداری به همراه جواز تاسیس برای مزارع استخراج مجاز، ورود پلیس فتا و رسانه ملی برای آگاه سازی عموم مردم در خصوص ریسک های بالای سرمایه گذاری در مبادله رمز ارزها و همکاری وزارت ارتباطات با شرکت های زیر مجموعه برای شناسایی محل های استخراج رمز ارزها را از جمله پیشنهادهای راه گشا برای مقابله هدفمندتر با تولید رمزارزهای غیر مجاز عنوان کرد.
نظر شما