غلامرضا شریعتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در حاشیه دیدار با استاندار قزوین افزود: از تدوین برخی استانداردها بیش از ۱۵ سال زمان سپری شده و پیشرفت علم و فناوری موجب شده تا استانداردهای تدوین شده دیگر کارایی چندانی نداشته باشند بنابراین بازنگری در آنها ضروری است.
وی اظهار داشت: در تجدید نظر تدوین استانداردها اولویت با کالاهای پرمصرف، صادراتی و وارداتی است.
رئیس سازمان ملی استاندارد همچنین با اشاره به تدوین ۳۵ هزار استاندارد در کشور ،گفت: این در حالی است که مجموع استانداردهای ثبت شده در ایزو از 23 هزار مورد تجاوز نمی کند بنابراین در برخی کالاها و خدمات در کشور که مصرف کننده خاصی ندارند و یا شرایط آنها تغییری نکرده نیازمند بازنگری استاندارد نیستیم.
شریعتی افزود: اقدام مهم دیگر سازمان ملی استاندارد در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها تهیه بسته حمایتی از صنایع در راستای تقویت صادرات و واردات کالاهای مورد نیاز است به گونه ای که شرایط را برای فعالان صادراتی و تولیدکنندگان تسهیل کرده و مدت زمان پاسخگوی و ارزش گذاری تاییدیه ها به حداقل ممکن رسیده است.
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: فعالیت های این دستگاه نباید مانعی بر سر راه تولید تلقی شود چرا که ما برای ارتقای کیفیت و اعتبار کالای ایرانی می کوشیم که منجر به رونق تولید داخلی و حضور تولیدات کشور در بازارهای بین المللی می شود.
وی با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد پشتیبان تولید و تولیدکننده است، افزود: ما همه تلاش خود را به کار می گیریم تا فرایندها را برای تولید یک مخصول کیفی و با استاندارد برای تولیدکنندگان تسهیل کنیم.
بازدید از چند واحد تولیدی از دیگر برنامه های سفر یکروزه رئیس سازمان ملی استاندارد به قزوین است.
نظر شما