یمن : تحریم‌های آمریکا مجاهدان را به وحشت نخواهد انداخت

تهران – ایرنا - «محمدعلی الحوثی»، عضو شورای سیاسی جنبش انصار الله در واکنش به تحریم تازه آمریکا گفت که تحریم های واشنگتن مجاهدان را به وحشت نخواهد انداخت . ما می توانیم نقاطی را هدف قرار دهیم که دشمنان هرگز فکرش را هم نخواهند کرد.

به گزارش ایرنا، الحوثی امروز (یکشنبه) با انتشار توئیتی در واکنش به تحریم های تازه آمریکا تهدید کرد که انصارالله به جاهایی حمله خواهند کرد که هیچ کسی فکرش را نمی کند.

وی ادامه داد که تحریم های آمریکا نمی تواند مجاهدان را به وحشت بیاندازد.

الحوثی اظهار داشت که چنانچه محاصره و حملات به یمن ادامه پیدا کند چه بسا مناطقی از کشورهای متجاوز را هدف قرار دهیم که فکرش را هم نمی کنند.

وزارت خزانه داری آمریکا هفته گذشته رئیس ستاد نیروهای مسلح انصارالله و یک مقام دیگر را تحریم کرد.

«تیموثی لِندرکینگ»، نماینده ویژه دولت «جو بایدن» در امور یمن پیشتر اعلام کرد که آمریکا دو فرمانده حوثی ها (انصارالله) یمن را تحریم کرده است.

خبرگزاری بلومبرگ به نقل از اظهارات روز پنجشنبه این مقام آمریکایی مدعی شد این دو فرمانده یمنی هدایت حملات در استان نفت خیز «معاریب» در یمن را برعهده داشته اند.

بلومبرگ افزود: لندرکنیگ از ارائه جزییات بیشتری درباره مجازات تحریم ها علیه «محمد عبدالکریم الغماری»، رئیس ستاد ارتش یمن و «یوسف المدنی»، فرمانده منطقه نظامی متشکل از شهر بندری «حدیده» کانون درگیری ها خودداری کرد.

معاریب از طریق یک خط لوله نفتی به حدیده متصل می شود.
جنبش انصار الله یمن در موضع گیری های قبلی خود علیه تحریم های آمریکا ضمن محکومیت آن گفته است که این اقدام واشنگتن با ادعای این کشور و ابراز تمایل به برقراری صلح در یمن در تضاد است.

لندرکینگ از همه گروه های درگیری برای آتش بس دعوت کرد و گفت آمریکا از بازگشایی همه بنادر و فرودگاه ها در یمن برای فعالیت های تجاری و کمک های انسان دوستانه حمایت می کند.

تحریم جدید آمریکا علیه این دو مقام یمنی در حالی اعلام شده که «الیزابت وارن» و ۱۵ نفر از سناتورهای دموکرات آمریکایی از بایدن خواسته اند از ابزار دیپلماتیک از جمله  کاهش فروش سلاح به عربستان و توقف همکاری نظامی برای پایان دادن به محاصره عربستان در یمن استفاده کند.

عربستان در تشدید درد و رنج ناشی از ارسال و فقدان کمک های انسان دوستانه در یمن مقصر شناخته می شود.

لندرکینگ همچنین گفت که مذاکره هایی که با میانجی گری بغداد میان عربستان و ایران انجام می شود «بالقوه نقش سازنده ای دارد» که می تواند تنش ها در منطقه را کاهش دهد و بر یمن تاثیرهای مثبت داشته باشد.

عربستان از ۶ فروردین ۹۴ تحت پوشش ائتلافی متشکل از چند کشور عربی و با کمک و مجوز واشنگتن  حملات گسترده‌ ای را به  یمن اغاز کرده که با محکومیت چند باره سازمان جهانی بهداشت و یونیسف مواجه شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha