احتمال تغییرات در هیات رییسه مجلس وجود دارد

تهران - ایرنا - عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به برگزاری انتخابات هیات رییسه مجلس گفت: به نظر می‌رسد جایگاه آقای قالیباف در ریاست مجلس تثبت شده است ولی احتمالا در بین ناظران و دبیران هیات رئیسه تغییراتی خواهیم داشت.

«حسن محمدیاری» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره انتخابات هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به انتقادهایی که به عملکرد هیات رئیسه مجلس وجود دارد و از آنجا خواسته‌های نمایندگان در یک سال اخیر محقق نشده، به نظر می‌رسد تغییر و تحولاتی به لحاظ تعداد و تنوع کاندیداها در انتخابات پیش روی هیات رئیسه مجلس ایجاد شود.

نماینده مردم رضوانشهر، تالش و ماسال درباره نمایندگانی که زمزمه ثبت‌نام آنها شنیده می‌شود، افزود: بعضی از نمایندگان ادوار و نمایندگان فعلی برای جایگاه نایب رئیس، جایگاه ناظری و دبیری ثبت نام خواهند کرد. در عین حال پیش از اینکه رای گیری انجام شود، در فراکسیون‌ها مختلف رای گیری صورت می‌گیرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره اینکه آیا تغییری در جایگاه ریاست مجلس ایجاد می‌شود؟ گفت: به نظر می‌رسد جایگاه آقای قالیباف تثبت شده است ولی در بین ناظران هیات رئیسه و دبیران جا به جایی‌هایی خواهیم داشت.

محمدیاری در پاسخ به این سوال که آیا داوطلب شدن «امیرحسین قاضی زاده هاشمی» و «علی نیکزاد» برای انتخابات ریاست جمهوری در احتمال عدم انتخاب آنها برای هیات رئیسه اثرخواهد گذاشت؟ عنوان کرد: در هر صورت وقتی یک نفر  برای مدیریت جدید اقدام می‌کند،‌ جایگاه اولیه او متزلزل می‌شود که طبیعی است و این هم به مقدار انگیزه آنها برای رسیدن به جایگاه جدید بستگی دارد.

وی ادامه داد: البته آقای نیکزاد از داوطلبی برای ریاست جمهوری انصراف دادند ولی «عبدالرضا مصری» نماینده مردم کرمانشاه در مجلس از گزینه‌های مطرح برای عضویت در هیات رئیسه است.

عضو کمیسیون اجتماعی درباره عملکرد یک ساله هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: عملکرد هیات رئیسه می‌توانست بهتر از آنچه که فعلا هست، باشد.

وی با اشاره به درخواست روز گذشته خود در زمینه بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات شوراها افزود: موضوع رد صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شوراها در شهرستان‌ها چالش شده و ما اعتقاد داریم فردی که در هیات‌های استانی تایید صلاحیت شده،‌ بررسی دوباره پرونده او در هیات مرکزی انتخابات شوراهای اسلامی خلاف قانون است.

عضو کمیسیون اجتماعی تاکید: نظارت استصوابی فقط به شورای نگهبان مربوط است اما اینکه این تایید و رد صلاحیت‌ها را هیات نظارت به ویژه هیات نظارت مرکزی پس از اینکه فردی تایید صلاحیت شده انجام دهد، غیرقانونی است.

نماینده مردم تالش افزود: این موضوع در جلسه روز گذشته صحن مطرح شد ولی به نظرم رییس مجلس به صورت کامل این موضوع را متوجه نشدند و به بررسی این موضوع توسط هیات مرکزی انتخابات شهر و روستا تاکید داشتند.

محمدیاری ادامه داد: رییس مجلس باید به این موضوع اشاره می‌کرد که هیات مرکزی انتخابات شوراها حق ورود به پرونده‌هایی که پیش از این تایید صلاحیت شدند را ندارد ولی ایشان در جلسه روز گذشته اظهار کردند که همکاران در هیأت مرکزی بر اساس قانون مباحث را دنبال کنند و هرگونه رد صلاحیت باید بر اساس اسناد و مدارک دستگاه‌های ذیربط باشد.

وی خاطرنشان کرد: این موضوع یکی از مسائلی است که درباره‌آن انتظار نمایندگان از هیات رئیسه برآورده نشده است.

به گزارش ایرنا، ثبت نام برای داوطلبی عضویت در هیات رییسه مجلس، از ساعت ۱۸ روز سه‌شنبه چهارم خردادماه تا ساعت ۸ صبح چهارشنبه پنجم خردادماه، با تحویل نامه کتبی به دبیرخانه دفتر هیات رییسه انجام و رای گیری برابر اعلام قبلی به صورت الکترونیکی و در صحن مجلس انجام خواهد شد.

«محمدباقر قالیباف» رییس مجلس، «امیرحسین قاضی زاده هاشمی»‌ نایب رییس اول، «علی نیکزاد»‌ نایب رییس دوم، «احمدامیرآبادی فراهانی»‌ دبیر، «حسینعلی حاجی دلیگانی» دبیر، «سید محسن دهنوی» دبیر، «علی کریمی فیروزجایی»‌ دبیر، «روح الله متفکر آزاد»‌ دبیر، «سید ناصر موسوی لارگانی»‌ دبیر، «محسن پیرهادی»  ناظر، «علیرضا سلیمی»‌ ناظر و «محمدحسن فرهنگی»‌ با سمت سخنگو اعضای هیات رییسه مجلس یازدهم را تشکیل می‌دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha