حناچی: کرونا به حمل‌ونقل شهری تهران ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت زد

تهران- ایرنا- شهردار تهران گفت: شرایط کرونایی به سیستم حمل و نقل شهری پایتخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت زده است.

به گزارش ایرنا، پیروز حناچی روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: در این دوره از مدیریت شهر برنامه جامع حمل و نقل ریلی تصویب شد که پیش از این در هیچ جا ثبت نشده بود.

وی یادآورشد: این دوره اتصال قطار شهری به شهرهای اقمار تهران انجام شد و هنوز نیز ادامه دارد و کارهای مترو پرند و بهشت زهرا را در دست اجرا است که پیش بینی می شود روزانه ۳۰۰ هزار جابجایی داشته باشد.

حناچی اظهارداشت: شرایط کرونا را در این دوره از مدیریت شهری داشتیم که  برآورد اولیه ما بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان زیان و کاهش منافع در سیستم حمل و نقل شهری پایتخت است.

شهردار تهران گفت: در حوزه حمل و نقل مشکلات ارزی زیاد است و با وجود همه تنگناها ۲۵۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه شد.

وی خاطر نشان کرد: هوشمندسازی شهر، از برنامه هایی بود که در این دوره مدیریت شهری به شورای شهر ارائه شد و در شرایط کرونایی خدمات الکترونیک افزایش یافت و به کار آمد و رنکینگ جهانی تهران در این زمینه را ارتقا داد.

شهردار تهران اضافه کرد: رصدخانه تهران که از قبل پایه گذاری شده بود در این دوره شهری به تولید نقشه های مختلف در سطح شهر پرداخت.

وی اعلام کرد: بهره وری با هوشمندسازی سیستم ها افزایش یافته است و پسماند تهران از حدود هفت هزار به ۵.۷۰۰ هزار تن کاهش یافت.

حناچی با بیان اینکه اگر پروژه ای بدون پیوست آغاز شود تبعات جبران ناپذیری دارد، تاکید کرد: امکان آغاز عملیات اجرایی  هیچ پروژه ای بدون پیوست مطالعاتی وجود ندارد و اگر بدون پیوست آغاز شود تبعات جبران ناپذیری دارد.

شهردار تهران گفت: به طور معمول مشاوران بر اساس شرح خدماتی کار می‌کنند که همان پیوست‌های مطالعاتی است.

وی اضافه کرد: برخی از کارها به صورت موازی انجام می‌شود به طور مثال در خط ۱۰ که بحث کریدور اصلی این خط  تصویب شده است و به طبع مشاور همه خط را به طور کامل مطالعه نکرده به همین دلیل  این خط و طرح  را بخشبندی کردیم تا به این طریق کارها به تدریج پیش برود.

حناچی به دلیل اجرای مجدد طرح ترافیک با وجود شیوع کرونا اشاره و بیان کرد: در تجربیات جهانی، هیچ کشوری نه فقط طرح ترافیک و محدودیت های تردد خود را حذف نکرد، بلکه شدیدتر آن را دنبال کرد اما شرایط کشور ما با دیگر نقاط جهان به علت زیر ساخت حمل و نقل های شهری و عمومی متفاوت است.

شهردار تهران در مورد واکسیناسیون تاکسیرانان، راهبران مترو و رانندگان اتوبوس گفت: محدودیت عرضه واکسن سبب شد تا اولویت بندی انجام شود اما اگر روند کنونی واکسیناسیون ادامه پیدا کند نوبت تاکسیرانان و رانندگان اتوبوس هم خواهد رسید و افرادی که بیمار زمینه‌ای دارند در اولویت واکسیناسیون هستند.

وی افزود: حمل و نقل  عمومی موضوع حاکمیتی است چرا که، روزانه ۲۰ میلیون سفر و پنج‌ میلیون مسافر با آن درگیر هستند و باید به همان میزان به آن اهمیت داده شود.

حناچی تاکید کرد: درباره دریافت کمک از دولت فشار می آوردیم و ‌بخشی با اوراق مشارکت و بخشی از محل صرفه جویی سوخت پیگیری می‌شود، البته دولت هم‌اینطور نیست که داشته باشد و کمک نکند، منابع مالی دولت محدود است و متاسفانه در گذشته، فرصت‌های طلایی که منابع ارزی ‌و مالی فراوان بود از دست رفت.

شهردار تهران درباره موضوع ممنوعیت ورود آلات موسیقی در بهشت زهرا(س) یادآورشد: در مواردی که اختلاف نظر هست ما هر دو نظر را رعایت می کنیم، در هر موضوعی نیازی به مصوبه شورای شهر تهران نیست و بسیاری از مسائل شرعی، عرفی و اخلاقی است و باید در محیط عمومی رعایت شود، در بهشت زهرا نیز قبرها بسیار کنار هم هستند و باید حال همه شهروندان مراعات شود.

وی در مورد قطعی برق ها و استخراج رمز ارز ها نیز اظهارداشت: هر جا که برق با توان بالا و فضای کافی وجود داشته باشد، امکان تولید رمز ارز نیز وجود دارد اما خلاف قانون است و ورود به این حوزه سیاست شهرداری نیست.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha