هادی ایزدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تعداد واحدهای تولیدی تعطیل شده این شهرستان تا چهار سال قبل ۲۴ واحد بود که با بازگشت ۱۴ واحد به چرخه تولید، هم اکنون این تعداد به ۱۰ واحد کاهش یافته است.
وی ادامه داد: با بازگشت این واحدهای تولیدی به چرخه تولید برای ۲۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.
رییس اداره صنعت و معدن و تجارت گناباد گفت: بر این اساس درصد واحدهای تولیدی تعطیل شده این شهرستان از ۱۴ درصد به ۶ درصد رسیده است.
وی گفت: گناباد از این نظر کمترین میزان واحدهای تعطیل را به نسبت واحدهای فعال در استان خراسان رضوی دارد.
فرماندار گناباد هم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: حفظ اشتغال با حمایت از تولیدکنندگان و جهش تولید با بهرهگیری از ظرفیتهای بومی منطقه، به عنوان دستاوردهای مهم سالیان اخیر دولت در این شهرستان جنوبی خراسان رضوی محقق شده است.
حامد قربانی گفت: با اقدامات و تلاش های مستمر کارکنان دولت و مدیران دستگاههای اجرایی، حرکت در این مسیر، با وجود همه مشکلات جاری اقتصادی و همچنین تنگناهای ناشی از شیوع ویروس کرونا، با قوت ادامه دارد.
وی گفت: مهمترین رویکرد مسوولان اقتصادی این شهرستان در سال جاری، تداوم رویکردهای دولت دوازدهم در صیانت و حفظ اشتغال موجود در کنار جذب هدفمند سرمایه گذاری و توسعه کمی و کیفی واحدهای تولیدی و حمایت از واحدهای موجود است.
فرماندار گناباد گفت: تلاش می شود با شفاف سازی دستورالعمل ها و رصد مشکلات واحدهای تولیدی با هم افزایی بینبخشی، مشکلات بخش تولید و سرمایه گذاری در شهرستان گناباد کاهش یابد.
وی افزود: باید با روان سازی خدمات و قوانین و جهت دهی بیشتر تسهیلات بخش بانکی به سوی تولید و حمایت از شرکتهای دانش بیان و گسترش خدمات مرکز رشد و فناوری این شهرستان در مسیر جهش تولید گامهای موثری برداشته شود.
قربانی ادامه داد: با توجه به توان و ظرفیت بخشهای صنعتی، معدنی، کشاورزی و دامداری گناباد، توسعه صنایع بسته بندی به عنوان ضرورت رونق اقتصادی و کاهش خام فروشی تولیدات این شهرستان مورد توجه مسوولان قرار دارد.
فرماندار گناباد افزود: سال گذشته ۱۴۸ واحد تولیدی در گناباد فعال بود که با پیگیری و تدابیر انجام شده در کارگروه های استانی و حمایت های استاندار خراسان رضوی، اکنون شاهد فعالیت ۱۵۹ واحد تولیدی در این شهرستان از مجموع ۱۷۳ واحد موجود هستیم.
وی ادامه داد: سرمایهگذاری بخش خصوصی ۷۵ درصد میزان اشتغال مستقیم در حوزه صنعتی و معدنی این شهرستان را به خود اختصاص داده و بالغ بر سه هزار و ۶۸۸ نفر به صورت مستقیم در این بخش مشغول به کار هستند و از این نظر گناباد رتبه ششم را در استان خراسان رضوی دارد.
قربانی از جمله ظرفیت های اقتصادی این شهرستان فعالیت ۹۵ درصد تولیدات در بخش صنعت و معدن ذکر کرد و گفت: راه اندازی شهرک صنعتی شماره ۲ گناباد از رویکردهای مهم مورد توجه در راستای توسعه و رونق اقتصادی منطقه است.
از مجموع ۱۷۳ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد ۱۵۹ واحد فعالیت دارند که برای راهاندازی آنها یک هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و ۶۸۸ نفر بطور مستقیم و ۲ برابر این رقم بطور غیرمستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ واحد سردخانه، انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است.
از مجموع بالغ بر پنج هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما