به گزارش ایرنا، سعید نمکی روز سهشنبه در نشست استانی ستاد کرونای ایلام افزود: روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار بیمار سرپایی در پیک چهارم کرونا ویزیت و ۴۷۰ هزار بیمار نیز بستری شدند.
وی با بیان اینکه در پیک چهارم با کمبود تخت مواجه نبودیم، یادآور شد: ۲۵ تا ۳۰ درصد بیماران کرونایی بستری شدند و هر بیمار در دقیقه نیازمند ۳۵ لیتر اکسیژن بود که در این زمینه با هیچ مشکلی روبرو نبودیم.
نمکی تصریح کرد: در این شرایط همچنین ۴۶۰ اکسیژنساز و ۱۷۰ دستگاه سیتیاسکن در روزهای سخت کرونا ایجاد و توزیع شد.
به گفته وی، سه هزار تخت آیسییو نیز تنها در این مدت فراهم شد و یک هزار و ۴۰۰ طرح درمانی، بهداشتی افتتاح و در حال افتتاح داریم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: رسانه ها نقش بسیار مهمی با شیوع کرونا داشته و دارند و امیدواریم این اطلاع رسانی همچنان ادامه یابد.
وی ادامه داد: با توجه در پیش بودن انتخابات امیدواریم با رعایت پرووتکل های بهداشتی بتوانیم شاهد برگزاری بدون آسیبی باشیم وظیفه ما حفظ سلامت مردم از هر قشر و هر طیفی است.
بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی ایلام باید تا ۲ ماه آینده تکمیل شود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با انتقاد از تمام نشدن روند ساخت بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی ایلام، گفت: این بیمارستان باید حداکثر بین ۵۰ تا ۶۰ روز آینده تکمیل شود.
نمکی با بیان اینکه باید حداکثر در ۶۰ روز آینده بیماران در این بیمارستان پذیرش شوند، اظهار داشت: مسوولان دانشگاه علوم پزشکی ایلام باید در این مدت به طور مرتب به من گزارش کار بدهند تا هر جایی مانعی وجود داشت با وزرا و مدیران مربوطه کشوری مذاکره شود.
وی تاکید کرد: حتی اگر لازم باشد چندین بار به ایلام بیایم و معاونان خود را نیز به استان بفرستم، این بیمارستان باید در زمان تعیین شده به بهره برداری برسد.
وی یادآور شد: استاندار و همه مسئولان استان نیز باید آنچه مرتبط با سطح مدیریت استانی برای تکمیل این بیمارستان است را حل و فصل کنند.
وزیر بهداشت گفت: بخش رادیوتراپی استان نیز باید در کمترین زمان راهاندازی شود و به محض اعلام آمادگی استان برای نصب، اولین دستگاه به ایلام منتقل خواهد شد.
نمکی در خصوص شهرستان ملکشاهی نیز افزود: این شهرستان یکی از مناطق کمبرخوردار است و بیمارستان نیمهتمام آن باید ظرف ۴۵ روز آینده تکمیل شود.
وی اظهار داشت: در شهرستان های سیروان و بدره نیز باید بررسی لازم جهت اعلام کمبودها و امکانات انجام شود و وزارت بهداشت نیز امکانات لازم را در کمترین زمان فراهم می کند.
وزیر بهداشت گفت: ۲ دستگاه سی تی اسکن برای استان در نظر گرفته شده است که به محض دریافت، یکی از آنها به ایلام و دیگری به شهرستان دهلران منتقل می شود.
مدیریت پیک چهارم کرونا در استان ایلام قابل تقدیر است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با وجود محرومیت ها و شرایط خاص و همسایگی با یکی از استان های پرخطر که سهمگین ترین موج کرونای انگلیسی را به همراه داشت، مدیریت پیک چهارم در ایلام با عملکرد مناسب، موفق به عبور از این پیک شد.
نمکی با بیان اینکه هر پیروزی در راستای مبارزه با کرونا با همدلی همه اقشار بوده است، افزود: اگر این همدلی، وفاق و محوریت خردمندانه مقام معظم رهبری، ستاد ملی و استانی کرونا، سازمان های مردم نهاد و مردم نبود عبور از این پیک میسر نمی شد.
وی ادامه داد: در پیک چهارم با توجه به تجربه دفاع مقدس و همکاری تمام اقشار موفق شدیم کلنیک ها و بیمارستان ها را توسعه دهیم و با زنده نگه داشتن طرح شهید حاج قاسم سلیمانی ذخیره و سرمایه های ملی را حفظ کنیم.
نمکی تصریح کرد: در این مدت درمانگا ها و بیمارستان های موقت و سرپایی همچنین کمیته هایی برای ترخیص ایجاد شد و هیچ مریضی پشت درهای بیمارستان نماند.
به گزارش ایرنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هیات همراه صبح سهشنبه چهارم خردادماه در سفری یکروزه با استقبال محمد نوذری استاندار ایلام، رییس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسوولان وارد این استان شد.
سعید نمکی به منظور حضور در نشست ستاد استانی کرونا از طریق فرودگاه شهدای ایلام وارد استان شد.
سال ۹۸ نیز وزیر بهداشت به نمایندگی از دولت، جهت سرکشی و ارزیابی خسارات ناشی از سیل به ایلام سفر کرد.
این دومین سفر سعید نمکی به ایلام است.
نظر شما