«شادمان میرصاحب» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بهبود وضعیت معیشتی مردم همواره دغدغه مسوولان نظام از تریبونهای مختلف بوده که متاسفانه کمتر به آن توجه شده است، افزود: این موضوع باعث شده که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری تغییر در وضعیت اقتصادی و بهبود معیشت مردم به یکی از خواسته های اصلی مردم از کاندیداها تبدیل شود.
او گفت: اکنون مردم انتظار دارند که نامزدهای ریاست جمهوری آینده برای رفع مشکلات اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم برنامه و راهکار عملی ارائه دهد و از شعارگرایی و کلی گویی بپرهیزند.
وی با بیان اینکه مردم از کاندیدایی که برای برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور برنامه داشته باشد، استقبال می کنند، گفت: کاندیداها باید توجه جدی به مطالبات به حق مردم داشته باشند و از این طریق به مشارکت حداکثری آنان در انتخابات کمک نمایند.
این فعال سیاسی اجتماعی اهل سنت در ادامه سخنانش، تلاش برای حضور مردم در پای صندوق های رای و تحقق مشارکت حداکثری مردم را از وظیفه همه احزاب، فعالان سیاسی و اجتماعی و نخبگان دانست و گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات ضمن اینکه موجب اقتدار نظام خواهد شد، تهدید و تحریم بیگانگان را هم خنثی خواهد کرد.
میرصاحب با بیان اینکه بخشی از مشکلات اساسی کشور داخلی و نیازمند تغییر ساختار مدیریتی است، افزود: بخش دیگر مشکلات هم خارجی است که حل تمام این مشکلات نیازمند مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق های رای است چرا که هم به کشور کمک می کنیم و توان و انگیزه خدمت را به آنها می نماییم و هم اینکه دشمنان این کشور را از تهدید و تحریم مایوس خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: کسانیکه حتی به انتخابات اهمیتی نمیدهند و تصمیم بر رای ندادن گرفته باشند تغییر در وضعیت و معیشت مردم را خواستار هستند و این دیدگاه تغییر وضعیت یعنی هنوز مردم به کشور و سرنوشت خود بی تفاوت نیستند و اگر مخالفتی با رای دادن دارند به دلیل مشکلات اقتصادی است و رنگ و بوی سیاسی ندارد.
دبیر جمعیت حامیان انقلاب اسلامی شهرستان پاوه در ادامه با اشاره به اینکه حاکمیت هم از شرایط کشور آگاهی دارد، گفت: شاهد بودیم چهره های شاخص نظام برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت کردند که این نشان از عزم جدی حاکمیت در بهبود و تغییر وضعیت فعلی است و دلیل حضور این همه چهره شاخص، اهمیت کار را مشخص می کند.
میرصاحب تصریح کرد: مردم مناطق مرزی و خاصه اهل سنت همواره در پای صندوق های رای حاضر شدهاند و با وجود اینکه بخشی از مطالبات آنها نادیده گرفته شده اما همیشه مشارکتی بیشتر از مرکزنشینان در پای صندوق های رای داشته اند و دست اخوت و برادری را هیچ وقت قطع نکرده اند و وجود امنیت پایدار در چهار گوشه مرز ایران که قریب به اکثر اهل سنت هم هستند گواهی بر این ادعاست.
ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همزمان با سراسر کشور در روز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در استان کرمانشاه برگزار خواهد شد.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۵ شهر، ۳۲ بخش، ۸۸ دهستان و هار و ۷۶۹ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد.
نظر شما