عامل اصلی مبارزه با کرونا همکاری‌های مشترک جهانی بود

زنجان - ایرنا - نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران گفت: در ابتدای شیوع کووید- ۱۹ تمامی ارگان‌ها و سازمان‌های بین المللی در شوک مواجهه با این بیماری قرار گرفتند که پس از گذشت زمان با همکاری مشترک و اتحاد در برابر این بیماری مبارزه شد.

 دکتر جعفر حسین روز چهارشنبه در همایش بین‌المللی "کووید- ۱۹ و نظام سلامت - درس‌های آموخته" در ابتدا ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی زنجان در برگزاری همایش و حضور اندیشمندان و متفکران برجسته در این همایش سخنانی در خصوص تمامی مراحل پاندمی کرونا در جهان و تجربیات سازمان جهانی بهداشت ارائه کرد.
معاون همکاری های ۲ جانبه و اقتصادی حوزه بین الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در ارتباط آنلاین با این همایش گفت: ایران اولین کشوری بود که بعد از شیوع ویروس کرونا تیم ارزیابی از سازمان بهداشت جهانی حضور داشتند.
 
دکتر جلال نائلی افزود: با شیوع کووید -۱۹ همکاری های ۲ جانبه خوبی در جهت تبادل تجربیات با کشور چین انجام شد و هیاتی از صلیب سرخ از کشور چین نیز به ایران آمدند.
 
وی به جلسات متعدد و مجازی در راستای مقابله با بیماری با سایر کشورهای دنیا نیز اشاره کرد و گفت: طی این جلسات تجربیات کشورها به صورت ۲ جانبه تشریح و مورد تبادل قرار گرفت.
 
نائلی، تامین واکسن مورد نیاز کشور را بحث اصلی از زمان شیوع ویروس کرونا در کشورمان عنوان کرد و گفت: در جهت تامین واکسن استفاده از همکاری های بین بخشی و ۲ جانبه با کشورهای روسیه و چین مورد تاکید قرار گرفت و همچین تولید و تامین واکسن داخلی از مواردی بود که مورد پیگیری قرار گرفت.
گفتنی است کنفرانس بین المللی سه روزه "کووید - ۱۹ و نظام سلامت - درس های آموخته به مدت سه روز از چهارم تا ششم خرداد با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان با ارائه پنل های تخصصی درحال برگزاری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha