آیتالله «قربانعلی درینجفآبادی» روز چهارشنبه در نشست شورای اداری استان مرکزی افزود: کشور در برهه کنونی نیازمند نیروهای متعهد و، متخصص و کارآمد برای پیشبرد اهداف مترقی ترسیم شده است و از این رو گزینش بهترین افراد برای تصاحب جایگاه ارشد اجرایی، کرسیهای شوراهای اسلامی شهر و روستا و حضور در خانه ملت اهمیت زیادی دارد.
وی توضیح داد: انتخابات باید از مدار احساسی خارج شده و نامزدها در مدت زمان قانونی تبلیغات از دادن وعدههای غیرعملی به شدت بپرهیزند و بر اساس شرایط اقتصادی و بودجهای کنونی کشور افق برنامهای خود را ارایه کرده و حتی برای مباحث پساتحریم نیز راهبردهای سازنده و عملی داشته باشند.
امام جمعه اراک خاطرنشان کرد: مباحث انتخاباتی با همه اهمیت و جایگاهی که دارد نباید سایر فعالیتها را تحتالشعاع قرار دهد و هیچ گامی در راستای سازندگی و توسعه استان نباید با بهانه انتخابات بر زمین مانده و یا آهنگ آن کند شود.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: هر گونه فعالیت که با رنگ و بوی انتخابات باعث شود امور مردم با کندی و دشواری مواجه شود پسنده نیست و مسئولان باید مراقبت لازم را در این راستا داشته باشند.
وی اظهارداشت : کشور به شدت در برهه زمانی کنونی نیازمند تداوم و جدیت در کار است و تا پایان دولت دوازدهم باید با اقتدار و جدیت امور مردم پی گرفته شود.
امام جمعه اراک در ادامه گفت: با اعلام نامزدهای تایید شده از سوی شورای نگهبان اکنون نوبت مردم است که با آمدن در پای صندوقهای رای آگاهی و تکلیفشان به انجام رسانده و بار دیگر دشمن را نااممید کنند.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: کاندیداها وعده زیاد ندهند با توجه به وضعیت بودجه زیرا با توجه به تحریم و سایر مشکلات توفیقی نیست و پسابرجام نیز مباحث دیگری دارد.
وی اظهارداشت: انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا بسیار با اهمیت است چرا که سرنوشت تصمیمسازی محلی را تعیین میکند بنابراین مردم باید با آگاهی برنامه نامزدها را مطالعه کنند و با هر رای تایید بر توسعه منطقهای بگذارند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: نقش و جایگاه انتخابات شوراهای اسلامی کمتر از ریاست جمهوری نیست و در فصل انتخابات ۱۴۰۰ همه باید بکوشند تا برایند صندوقهای رای بهترین سرمایه برای پیشبرد امور باشد.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: حوزه انتخابیه فراهان، تفرش و آشتیان در انتخابات پیش رو شاهد برگزاری رقابتهای میاندورهای مجلس شورای اسلامی است و واجدان شرایط رای در این حوزه انتخابیه با مشارکت آگاهانه خود باید فردی را به مجلس بفرستند که جبران ۲ سال فقدان نماینده در خانه ملت را بکند.
وی در ادامه با اشاره به برنامه خاموشیها اظهارداشت: کشور در تولید برق با مشکلاتی مواجه است و از سویی ۲۰ درصد رشد مصرف در کشور وجود دارد و همه باید یاری دهند تا از شرایط کنونی عبور کنیم.
امام جمعه اراک گفت: استان مرکزی با وجود مشکلات و تحریمهای ظالمانه موضوع ویروس کرونا را به خوبی مدیریت کرد و باید این شیوه تا مهار کامل کووید ۱۹ با حساسیت تداوم یابد.
مدیر حفاطت محیط زیست استان مرکزی نیز در این نشست گفت: یکهزار و ۴۰۰ کیلومتر از جادههای استان در اجرای پویش مردم کنار مردم امسال در استان از پسماندهای پراکنده پاکسازی شد.
«رضا میرزایی» افزود : ۵۰۰ تن پلاستیک با همراهی یکهزار و ۵۸۴ نفر روز کارگران و داوطلبان از حاشیه جادههای استان جمعآوری شد.
وی اظهارداشت: یک میلیارد و ۸۲۰ میلیون ریال برای جمعآوری پسماندهای پراکنده در جاده های استان هزینه صرف شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: بر اساس آمار ثبت شده در مرکز پایش هوای استان مرکزی، سال گذشته ۴۷ روز پاک، یک روز ناسالم برای گروه های حساس و ۲۶۴ روز قابل قبول برای اراک ثبت شده است.
میرزایی افزود: شاخصهای آلایندگی استان مرکزی در سال ۹۹از ۱۰۵ به ۴۲ کاهش یافته است که بیانگر اقدامات مطلوب بوده است.
وی اظهارداشت: برای بیخطر سازی پسماندهای بیمارستانی در استان مرکزی یک شرکت فعالیت دارد و بهمنظور سامان اصولی پسماند کشاورزی نیز از بهره برداران تعهد گرفته شده است تا بعد از کشت پاکسازی انجام شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: شمار ایستگاههای پایش محیط زیست استان از سال ۹۶ که ۶ ایستگاه بود اکنون به ۱۲ رسیده و آزمایشگاههای معتمد نیز از هشت تا در سال ۹۶ اکنون به ۱۸ آزمایشگاه افزایش یافته است.
میرزایی اظهارداشت: ظرفیت مخازن آب برای حیات وحش در مناطق حفاظت شده و تحت مدیریت محیط زیست استان مرکزی با توجه به گرم شدن هوا به ۲۴۰ هزار لیتر رسیده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: استان مرکزی با پنج و چهار صدم رتبه نخست وضعیت محیط کسب و کار را در سال جهش تولید با ثبت ۱۵ هزار شغل از آن خود کرده است.
«سعید فرخی» افزود: کسب رتبه اول نرخ بیکاری با ۶ و هشت دهم درصد نیز از دیگر توفیقات استان مرکزی در سال گذشته است و ۲۳۶ واحد تولیدی راکد استان در سال جهش تولید به چرخه فعالیت بازگشتند.
وی گفت: سال ۹۶ در استان هفت هزار کارگر با حقوق معوق داشت به ۵۳۰ نفر رسیده و این خطه در اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی جز استانهای برتر بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی خاطر نشان کرد: این استان در حوزه سرمایهگذاری پارسال ۳۵ درصد رشد نسبت به سال ۹۸ داشته و صدور ۳۷۰پروانه بهره برداری، صادرات یک میلیارد دلار به ۱۰۰ کشور مقصد و افزایش تولید در بخش کشاورزی با ۹۰ درصد رشد از موفقیت های استان در سال گذشته است.
فرخی افزود: میانگین نرخ تورم کشور در سال جهش تولید ۳۶ درصد بود اما این شاخص در استان مرکزی ۳۳ درصد ثبت شده که کمترین نرخ تورم کشور بوده است.
وی اظهارداشت: نقشه راه اقتصادی برای استان مرکزی تهیه شده و در اختیار مدیران ارشد استان قرار گرفته است که ریلگذاری در راهبردهای عملیاتی به صورت محلی را میتوان یکی از دلایل موفقیت در حوزه اقتصادی این خطه دانست.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان و یک میلیون و ۴۱۴ هزار نفر جمعیت در قلب ایران قرار دارد.
نظر شما