الهه شجاعی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با این مبلغ ۴۴۰ مورد ویلچر یا سایر وسایل مورد نیاز مددجویان جسمی -حرکتی ، ۱۸۶ مورد عصا، ساعت، ضبط صوت یا سایر تجهیزات مددجویان بینایی و ۱۳۰ مورد سمعک برای ی مددجویان شنوایی تامین و در اختیار آنها قرار گرفت. علاوه بر این، به ۷۶۱ نفر کمک هزینه خرید وسایل جسمی و به ۵۴۹ نفر نیز کمک هزینه خرید سمعک پرداخت شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه ۳۲۴ میلیون تومان هم برای تهیه ارتز و پروتز هزینه شد گفت: این اعتبار برای خریداری و تهیه انواع پا، پنجه مصنوعی و وسایل کمکی و نگهدارنده صرف شد.
وی ادامه داد: همچنین ۳۶۰ میلیون تومان هزینه های ایاب و ذهاب مددجویان بود که این اعتبار برای کسانی که از خدمات مراکز روزانه استفاده می کنند اختصاص یافت ضمن اینکه با شیوع ویروس کرونا اکنون آموزش ها مجازی شده است و تنها ۲۵ درصد از معلولان به صورت حضوری از خدمات این مراکز بهره مند می شوند.
معاون توانبخشی اداره بهزیستی شهر تهران خاطر نشان کرد: ارتقای کیفیت بسته های آموزشی مورد استفاده در آموزش آنلاین مراکز روزانه متناسب با جامعه هدف مربوطه، توسعه مراکز روزانه با ترغیب شرکای اجتماعی سازمان برای گسترش تاسیس مراکز روزانه، ارتقای کیفی توانبخشی حرفه ای با طراحی الگوی یکپارچه خدمات در مراکز حرفه آموزی و کارگاه های تولیدی نیز امسال دنبال می شود.
وی با اشاره به توانمندسازی معلولان و استقلال آنها در جامعه گفت: تقویت توانبخشی حرفه ای و فعالیت های ارزیابی شغلی افراد دارای معلولیت، هدایت دریافت کنندگان وام خوداشتغالی به منظور استفاده بهینه از تسهیلات با هدف توانمندسازی آنان، تشکیل جلسات حضوری هر سه ماه یکبار برای برای هر گروه از متخصصان حاضر در کمیسیون ها به منظور به حداقل رساندن اعمال نظرهای شخصی در تعیین و نوع شدت معلولیت، تقویت نظارت کمی و کیفی بر عملکر د کمیسیون های تعیین معلولیت و تقویت برنامه ی توانبخشی مبتنی بر جامعه ی روستایی در کن و سولقان در حال اجراست.
شجاعی بیان داشت: گسترش برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه شهری با نیازسنجی معلولان شناسایی شده در محله خاک سفید با هدف ارایه خدمات توانبخشی پزشکی، اجتماعی و حرفه ای به آنان و افزایش توانمندی مددجویان با توسعه بهره مندی آنان از مجوز ورود به محدوده طرح ترافیک از جمله اقداماتی است که برای معلولان انجام می شود.
وی از ایجاد بانک اطلاعاتی توانخواهان خبر داد و گفت: این سامانه به نیازمندان دریافت حق پرستاری، پایش و پالایش اطلاعات و آمار مستمری بگیران تحت پوشش، ایجاد بانک اطلاعاتی توانخواهان واجد شرایط اشتغال به منظور اشتغال بهینه و توانمندسازی آنان، پایش و پالایش پرونده های فیزیکی موجود در مراکز دولتی، تقویت کمی و کیفی کمیته های توانبخشی به منظور شناسایی و ساماندهی هر چه سریعتر و بهتر نیازمندان انواع مساعت مالی و غیرمالی کمک می کند.
این مقام مسئول اضافه کرد:ایجاد بانک اطلاعاتی نیازمندان انواع مساعدت های موردی و ایجاد بانک اطلاعاتی الکترونیک برای مددجویان دارای پرونده در مراکز دولتی از دیگر خدماتی است که به مددجویان در حوزه توانبخشی ارائه خواهد شد.
به گزارش ایرنا، ۸۰ هزار و ۹۶۲ خانوار زیر پوشش بهزیستی شهر تهران هستند.
نظر شما