سایه سنگین کرونا بر صنعت گردشگری کویت

۱۰ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۲۲
کد خبر: 84350021
سایه سنگین کرونا بر صنعت گردشگری کویت

تهران – ایرنا - با ادامه پیامدهای کرونا بر فعالیت‌ها و تشدید تدابیر پیشگیرانه دولت، شرکت‌های مسافرتی و گردشگری کویت از آغاز سال جاری میلادی بیش از ۹۰ درصد از کارمندان خود را اخراج کرده‌اند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، در حالی که اقتصاد کویت به علت پیامدهای ناشی از همه گیری کرونا بر فعالیت‌های این بخش و ادامه بسته بودن فرودگاه‌ها به روی مسافران و تشدید تدابیر پیشگیرانه برای شهروندان همچنان در حالت زیان دهی است، شرکت‌های مسافرتی و گردشگری از آغاز سال ۲۰۲۱ ناچار به اخراج بیش از ۹۰ درصد از کارمندان خود شده‌اند.

در همین پیوند، «ناصر العدوانی»، دبیر اتحادیه دفاتر گردشگری و مسافرتی کویت در گفت‌ و گو با  پایگاه خبری «العربی الجدید» گفت که ۶۵ درصد از شرکت‌ها و دفاتر مسافری به صورت کامل تعطیل شده‌اند و دیگر دفاتر و شرکت‌ها نیز به خصوص با ادامه توقف پروازها، همچنان از تبعات منفی کرونا بر اقتصاد و صنعت گردشگری رنج می‌برند.

العدوانی افزود که از آغاز شیوع اپیدمی کرونا، زیان های بخش گردشگری کویت به بیش از ۶۰۰  میلیون دلار می‌رسد و همه شرکت‌های فعال در این بخش با انباشت بدهی‌ و دیگر مشکلات اقتصادی دست به گریبان هستند.

وی با اعلام اینکه شمار افراد فعال در دفاتر مسافرتی کویت به ۱۲ هزار نفر می‌رسد، اظهار کرد که ۱۰ هزار نفر از آنها تبعه دیگر کشورها و ۲ هزار نفر از شهروندان کویتی هستند.

دبیر اتحادیه دفاتر گردشگری و مسافرتی کویت ادامه داد که از آوریل سال گذشته میلادی نزدیک به ۱۰ هزار و ۸۰۰  نفر از کارمندان بخش گردشگری یعنی حدود ۹۰ درصد آنها بیکار شده اند.

از سوی دیگر «عادل الفهید»، پژوهشگر اقتصادی کویت هم به پایگاه خبری «میدل ایست نیوز» گفت که فرایند اخراج کارمندان از شرکت‌ها و دفاتر گردشگری و مسافرتی به دلیل بدهی‌های انباشت شده است به گونه ای که از زمان آغاز همه گیری کرونا و در سایه توقف کامل درآمدها، این شرکت‌ها به پرداخت حقوق و تعهدهای ماهانه خود به کارمندان ادامه داده بودند.

الفهید ادامه داد که تنها راهکار برای بازگشت سفرها به حالت تقریبا طبیعی، لغو قرنطینه افراد واکسینه شده همانند عربستان است به ویژه که در موسم حج عمره این کار را انجام داد .

در همین راستا، «صالح الهاجری»، مدیر یکی از شرکت های گردشگری در کویت تاکید کرد که «بحران‌ دفاتر گردشگری و سیاحتی روز به روز وخیم‌تر می‌شود، من پیش از آغاز کرونا، ۲۴۰ کارمند داشتم اما پس از اپیدمی ناچار به اخراج ۲۱۶ تن از کارمندانم شدم و اکنون تنها ۲۴ کارمند دارم و در حال بررسی تعطیلی کامل شرکت هستم.»

«حجاج بوخضور»، کارشناس اقتصادی کویت هم در گفت و گو با العربی الجدید تاکید کرد که باید از تجربه دیگر کشورهای جهان برای از سرگیری پرواز و اجازه دادن به افراد واکسینه شده برای ورود و خروج به کویت استفاده کرد تا صنعت گردشگری دوباره جان تازه‌ای بگیرد و چرخ‌های آن به حرکت درآید.

کویت در چند هفته اخیر با موج جدید ابتلا به ویروس کرونا مواجه شده و آمارها در این کشور رو به افزایش نهاده است.

بر پایه تازه ترین گزارش ها که روز گذشته (یکشنبه) منتشر شده است تاکنون ۳۰۷ هزار و ۸۱۲ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده اند که یک هزار و ۷۷۱ نفر از آنان جان خود را از دست داده اند.

در همین پیوند، وزارت بهداشت کویت پیشتر اعلام کرده بود که اوضاع در ژوئیه آینده (۱۰تیر تا ۹ مرداد) به حالت عادی برمی گردد.

بر پایه گزارش این وزارت، تحویل دوزهای زیادی از واکسن های توافق شده به  کویت وعده داده شده است و این یعنی آنکه شرکت های تولید کننده واکسن های ضد کرونا مقدار واکسن های خود را بیشتر می کنند و همین موضوع روند مایه کوبی و رسیدن به ایمنی جمعی در برابر همه گیری را شتاب می بخشد.

به گفته وزارت بهداشت کویت، در پایان سه ماهه دوم سال جاری میلادی، واردات واکسن های کرونا و تجهیزات مرتبط با آن بهتر خواهد شد اما پایبندی به پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و ماسک تا پایان ۲۰۲۲ ادامه خواهد داشت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha