عبدالهادی فقهی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پالایش و تصمیم نهایی برای معرفی ۱۰ روستا قرآنی ایران در روزها و هفته آینده صورت خواهد گرفت که برخی از روستاهای بوشهر نیز در این زمینه به دبیرخانه طرح ملی روستاهای قرآنی ارسال مدرک داشتند.
وی بیان کرد: معرفی ۱۰ روستای قرآنی ایران یکی از طرحهای ملی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که این مهم در قالب طرحنامه محقق خواهد شد.
فقهی زاده ادامه داد: امیدواریم رویداد بزرگ انتخاب شهرستان بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی در سال ۱۴۰۰ زمینهای برای شکوفایی فعالیتها و توسعه فرهنگ قرآنی در این استان و دایره سرزمینی جمهوری اسلامی باشد.
وی گفت: در طرح ملی پایتخت قرآنی سه سطح برنامه مدنظر است که در تفاهمنامه منعقد شده با استانداری بوشهر زمینه عملی شدن آن فراهم خواهد شد.
فقهی زاده اظهار داشت: در این ارتباط برخی از فعالیت ای شایسته در سطح شهرستان رقم خواهد خورد و برخی از آن در سطح استانی و سطح فراگیر آن نیز در گستره ملی با مشارکت موثر نهادها، سازمانها و شخصیتها و استادان قرآنی استان بوشهر اجرا میشود.
وی گفت: طبق نظام نامه برای طرح ملی پایتخت قرآنی ایران تعریف شده در ماههای منتهی به پایان سال انتخابات برگزار و در رقابت دیگر شهرستانها دومین پایتختی قرآنی ایران برای سال ۱۴۰۱ انتخاب خواهد شد.
فقهی زاده عنوان کرد: در این زمینه شهرستانها و مراکزی در کشور برای احراز پایتخت قرآنی کشور با یکدیگر به رقابت میپردازند.
معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۹۹ سه گانه پایتختهای دینی را در کشور طراحی کرد که براین اساس کاشان به عنوان پایتخت نهج البلاغه، یزد پایتخت صحیفه سجادیه و بوشهر به عنوان نخستین پایتخت قرآنی کشور انتخاب شدند.
آیین رسمی معرفی بوشهر به عنوان نخستین پایتخت قرآنی کشور در سال ۱۴۰۰ روز دوشنبه ۱۰ خردادماه با پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حضور معاون قرآن و عترت این وزارتخانه در بوشهر برگزار شد.
در برنامه بوشهر نخستین پایتخت قرآنی ۱۴۰۰، ۸۰ برنامه قرآنی و ۳۵ طرح ابتکاری حوزه قرآن اجرا خواهد شد.
نظر شما