رمضانعلی فیضی روز دوشنبه در نطق پیش از دستور شورای اسلامی شهر مشهد افزود: در شورای پنجم، توسعه متوازن و پایدار بر هر نوع توسعهای مقدم بوده است.
وی ادامه داد: شورای پنجم از شعارزدگی عقبنشینی و بر واقعگرایی تاکید کرد و با این رویکرد، هزینه در کل مناطق کم برخوردار مشهد در دو سال پایانی شورای پنجم چهار برابر درآمد استحصال شده از این مناطق بوده است.
رییس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد گفت: اجرای یک میلیون متر مربع پیادهرو سازی به میزان دو برابر دوره قبل، احداث ۶۸ بوستان در حاشیه شهر، احداث کمربند سبز "کشف رود" و احداث مترو در مسیر حاشیه شهر از جمله اقدامات انجام شده و در دست اجرا در این دوره است.
وی افزود: در شورای پنجم هشت تقاطع و پروژه بزرگ به سامان رسید که سه پروژه از این تعداد مربوط به مناطق کم برخوردار است، همچنین ۱۹۰ اصلاح هندسی در شهر انجام شد که ۵۰ درصد آن مربوط به مناطق حاشیه شهر بوده است.
فیضی ادامه داد: همچنین در دورههای قبل در مجموع ۱۴ پایگاه مدیریت بحران در مشهد احداث شد اما در این دوره ۱۰ مرکز ساخته شده یا در حال ساخت است.
وی گفت: همچنین املاکی به عنوان سنگ پیش پا در این مناطق بود که با ظرفیتهای قانونی برداشته شد و بودجه بازگشایی معابر که در ادوار قبل ماهیت غیرنقدی داشت در این دوره نقدی شد و در دورههای سوم و چهارم شورای شهر مشهد ۲۹ مورد بازگشایی در این مناطق انجام شد که این تعداد در دوره پنجم به ۱۲۸ مورد رسید.
رییس کمیسیون پیرامونی و حاشیه شهر شورای اسلامی مشهد افزود: در مجموع اقدامات خوبی در این دوره در این مناطق انجام شده که قابل انکار نیست.
ارائه این گزارش توسط رییس کمیسیون مناطق پیرامونی شورای شهر مشهد با حاشیهای نیز همراه بود بطوریکه پس از پایان این گزارش غلامحسین صاحبی عضو دیگر شورای شهر که در شورای چهارم نیز فعال بود به ارائه این آمار اعتراض و آنها را غیرواقعی خواند و مشاجره لفظی بین آنها بالا گرفت که رییس شورای شهر دو طرف را به آرامش دعوت و از صاحبی عضو معترض شورا خواست از ظرفیت وقت قانونی برای ارائه نظرات خود استفاده کند.
حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت سه و نیم میلیون نفری مشهد در ۶۶ پهنه مناطق حاشیه این کلانشهر سکونت دارند.
نظر شما