نگاهی به انتقادهای اعضای شورا از صدا و سیما تا گزارش شهرداری

تهران- ایرنا- رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه با وجود تخریب ها و فضاسازی‌های منفی در رسانه ملی، عملکرد مدیریت شهری در دوره پنجم قابل دفاع بوده است، گفت: توانستیم شهر تهران را با یک سوم هزینه سابق اداره کنیم و مدیریت شهری را از فضای شهرفروشی به سوی انسان محوری و محله محوری سوق دهیم.

به گزارش ایرنا، «محسن هاشمی» روز سه‌شنبه در جریان دویست و نود و نهمین جلسه شورا، یاد امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی وشهدای ۱۵ خرداد را گرامی داشت و گفت: در آستانه ششمین دوره انتخابات شورای شهر قرار داریم و متاسفانه انتخابات شوراها، تحت الشعاع حواشی انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه پس از تعطیلات، فهرست نهایی کاندیداهای شورای شهر اعلام می شود، ابراز امیدواری کرد که تعداد دیگری از کاندیداهای که صلاحیت آنها در انتخابات تاکنون تایید نشده است، توسط هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها، مورد تایید قرار گیرند.

هاشمی ادامه داد: با وجود تخریب ها و فضاهای سازی های منفی در رسانه ملی، رسانه های رسمی و ارتش سایبری، عملکرد مدیریت شهری در دوره پنجم قابل دفاع بوده است و توانسته ایم شهر تهران را با یک سوم هزینه سابق اداره کنیم.

رییس شورای اسلامی شهر تهران، شفافیت، تکثر فرهنگی و اجتماعی، عدم قانون فروشی، صیانت از باغات و محیط زیست را از دستاوردهای غیرقابل انکار این دوره مدیریت شهری دانست.

وی تاکید کرد: امیدوارم کاندیداهای اصلاح طلب چه از اعضای فعلی شورا و چه از جوانان اصلاح طلب بتوانند در فضای انتخاباتی کارنامه عملکرد شورای پنجم را به افکار عمومی بصورت منسجمی ارائه کنند.

هاشمی گفت: با وجود آنکه مدیریت شهری در این دوره با بحران های جدی اقتصادی کشور و کرونا مواجه شد، اما توانست بخشی قابل توجهی از برنامه های خود را اجرایی کند و مدیریت شهری را از فضای شهرفروشی بر مگا پروژه های تبلیغاتی به سوی انسان محوری و محله محوری سوق دهد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران عنوان کرد: اگرچه مدیریت شهری در این دوره از کمترین حمایت توسط دولت و سایر دستگاه های مسئول و مرتبط برخوردار شد اما با همه مشکلات در اداره شهر اختلالی ایجاد نشد.

وی افزود: همچنین خدمات شهری با وجود کرونا، بارندگی ها و سوانح ارائه شد، ایمنی افزایش یافت و افزایش بی رویه رانت و فساد در شهرداری با تصویب قوانین و سختگیری در اجرا تا حدی زیادی تضعیف وکنترل شد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران افزود: امیدوارم در این فضای بی اعتمادی و ناامیدی حاکم برجامعه، رسانه ملی و رسانه های رسمی، کارنامه مدیریت شهری را بصورت بیطرفانه و کارشناسی به بحث و نقد بگذارند تا افکار عمومی نتیجه مشارکت پرشور و بی سابقه دوره پنجم را البته نه در حد مطالبات عمومی بلکه در سطح مقدورات اجرایی مشاهده کند.

درخواست عضو شورا برای اجرای طرح زیباسازی قبور انقلابیون و مبارزان قبل از انقلاب 

«سید حسن رسولی» دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران در تذکری به معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، سازمان بهشت زهرا و بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت:بنیاد شهید و امور ایثارگران مسئولیت طراحی و اجرای پروژه های مرتبط با نگهداشت، نوسازی و زیبای سازی آرامستان های متعلق به شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی را در کنار سایر ماموریت های محوله عهده دار است. شهرداری های سراسر کشور، استانداری ها، شوراهای اسلامی و شهرداری تهران و سازمان بهشت زهرا نیز در این ماموریت همواره پشتیبان و همکار بنیاد بودند.

وی ادامه داد: در قطعات ۳۳ و ۳۹ بهشت زهرا چند صد تن از انقلابیون و مبارزین قبل از انقلاب که بر اثر شکنجه های ساواک به فیض شهادت نائل آمدند، آرام گرفته اند. با کمال تاسف علیرغم ارج و قرب این ایثارگران پس از ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی و با این که طرح مشترکی توسط بنیاد شهید و کانون زندانیان سیاسی قبل از انقلاب با همکاری بهشت زهرا تهیه شده است عملا هیچ اقدامی در جهت زیباسازی این دو قطعه انجام نشده است.

وی افزود: اخیرا بنیاد شهید و امور ایثارگران فقط مبادرت به تعویض تعدادی از سنگ های قبور این عزیزان کرده است  و اصل طرح بلا اقدام مانده است.  

وی گفت: پدران و مادران این شهدا در سن کهولت در بدترین شرایط برای زیارت قبور عزیزان بر سر مزار این شهدا حاضر می شوند و تدوام این وضعیت در شان نظام و مدیریت شهری نیست.

وی، از شهردار، سازمان بهشت زهرا و آقای سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خواست نسبت به توقف این اقدام ناقص و تکمیل و اجرا کامل طرح تهیه شده اقدام کنند تا با گذشت بیش از ۴ دهه از پیروزی انقلاب ما مدیون عزیزان و خانواده های آنها نباشیم.

پنج عضو شورا به دریافت هزینه فرانشیز بیمه از کارکنان شهرداری انتقاد کردند 

حجت نظری، الهام فخاری، محمد سالاری، محمد علیخانی و حسن خلیل‌آبادی با ارائه تذکر به دریافت هزینه فرانشیز بیمه از کارکنان شهرداری انتقاد کردند.

«حجت نظری» عضو شورای شهر تهران در این تذکر که به امضای پنج عضو شورا رسیده است، گفت: تذکر  درباره تصمیمی است که اخیرا با مصوبه شورای ارتقا سلامت شهرداری تهران به اجرا درآمده و بر اساس آن، فرانشیز بیمه به‌طور جداگانه از تمامی افراد تحت پوشش بیمه خدمات درمانی شهرداری اخذ می‌شود.

وی افزود: به بیانی واضح‌تر، مدتی است که بیماران تحت پوشش بیمه خدمات درمانی شهرداری تهران، هنگام مراجعه به مراکز درمانی مبلغی بیشتر را تحت عنوان فرانشیز بیمه پرداخت می‌کنند و همین موضوع سبب نارضایتی شمار قابل‌توجهی از کارکنان شهرداری تهران شده است.

نظری ادامه داد:  تا جایی که بسیاری از این افراد با مراجعه به اعضای شورا مراتب اعتراض خود نسبت به این تصمیم را اعلام کرده‌اند.

به گفته وی، این اقدام در حالی انجام شده که پیش از این، مبلغ مربوط به فرانشیز از سوی خود شهرداری تهران پرداخت می شد و هزینه و بار اضافی، ولو به مقدار کم به بیماران تحمیل نمی‌گردید. 

وی گفت: جای تعجب است که در شرایط اقتصادی کنونی، چرا شهرداری تهران تصمیم به انجام این کار گرفته و هزینه‌ای اضافی را بر روند درمان پرسنل خود تحمیل کرده است.

 سخنگوی شورای شهر: شهرداری نص صریح مصوبه گزارش تحویل و تحول را نقض کرد

«علی اعطا» سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران، در نشست امروز شورا با ارایه تذکری گفت:  گزارش و سند تحویل و تحول شهرداری تهران که امروز در دستور است، در تبصره این مصوبه آمده  برای تدقیق بیشتر و بررسی جامع تر گزارش مذکور، گزارش اولیه ابتدا در کمیسیون تلفیق مطرح شود و این بدان معناست که نباید این گزارش ابتدا در صحن شورا قرائت شود بلکه گزارش اولیه ابتدا باید در کمیسیون تلفیق مطرح شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران‌ با بیان اینکه در این خصوص در صحن شورا بحث شد،  توضیح داد: این گزارش بر اساس مصوبه شورای شهر مطرح می‌شود و متناظر با گزارشی است که محمدعلی نجفی نخستین شهردار دوره پنجم مدیریت شهری، در سال ۹۶ قرائت کرد و بازتاب گسترده ای داشت.

وی ادامه داد: گزارشی که پیروز حناچی امروز قرائت خواهد کرد مورد توجه قرار می گیرد ، نه گزارشی که در کمیسیون تلفیق مطرح، نهایی و متن نهایی منتشر شود.

اعطا تاکید کرد: چیزی که امروز قرائت می شود به عنوان سند در افکار عمومی تبدیل می شود و این در حالی است که ۲۱ نفر از اعضای شورا در صحن شورا تشخیص و تدبیر داشتند و قرار نبود که این گزارش در کمیسیون تلفیق قرائت شود.

وی یادآور شد: اعضای شورای شهر تصویب کردند که این گزارش در کمیسیون تلفیق صرفاً قرائت و استماع شود.

اعطا ادامه داد: پیش از این نیز با معاون شهردار تهران در این خصوص گفتگو داشتیم که وی گفت صورتبندی مقایسه‌ای در این گزارش مقدور نیست.

وی گفت: از شهرداری خواستیم در این خصوص جلسه داشته باشند که نپذیرفتند و کارشناس خود را  نیز به جلسه نفرستادند.

واکنش اعضای شورای شهر تهران به ارائه گزارش شهردار 

«مرتضی الویری» رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص ارائه گزارش پیروز حناچی در صحن شورای شهر، اظهار داشت:  با این گزارش احساس کردم که زحمات و پیگیری‌های دوستان به ثمر نشسته و مردم عملکرد نمایندگان خود را ارزیابی می‌کنند و در انتخابات بعدی آن نیز تاثیر خواهد داشت.

وی خواستار ارائه گزارش مقایسه چهار ساله شد و اظهار داشت: یکی از نکات مثبت این گزارش این است که ۹ هزار نفر نیروی انسانی در شهرداری تهران کاهش پیدا کرده است.

وی، از هیات رئیسه شورای شهر خواست این گزارش به مهدی چمران و محمد باقر قالیباف ارائه شود تا هرجا احساس می‌کنند غلو یا اشتباه شده آن را تصحیح کنند.

به گفته وی، این بدان دلیل است که گزارش نهایی، گزارشی باشد که بعدا نگویند در آن اشتباه شده و بدون اطلاع ما ارائه شده است.

اعطا: گزارش شهردار منظور مصوبه را تأمین نکرد 

 «علی اعطا» سخنگوی شورای شهر تهران نیز اظهار داشت: بابت گزارش خوبی که مطرح شد تشکر می کنم؛ گزارش بسیار جامع و کاملی بود و مشخص است که مجموعه دستاورد مدیریت شهری در ۴ سال در این گزارش مطرح شده است؛ اما موضوع صورت‌بندی مقایسه است که در متن ماده واحده مصوبه شورای شهر بر آن تاکید شده بود.

اعطا با بیان اینکه در مصوبه شورا و ضرورت ارائه سند تحویل و تحول شهرداری تهران بر دو نکته تاکید شده بود، گفت: در مصوبه شورا بر دو نکته یکی این که گزارش بر مبنای گزارش سند تحویل و تحول سال ۹۶ باشد و دیگر اینکه گزارش با صورت‌بندی مقایسه ارائه شود؛ تاکید شده بود.

به گفته وی، این موضوع برای این است که همانطور که در جلسه تصویب گفته شد، مشخص شود مدیریت شهری چه چیزی را تحویل گرفته و چه چیزی تحویل می‌دهد.

وی ادامه داد: مجموعه اطلاعاتی که اکنون مطرح شد در واقع گزارش عملکرد بود و گزارش عملکرد خوبی بود که جای تقدیر دارد؛ اما این گزارش مقصود مصوبه را تأمین نمی‌کند.

مسجدجامعی: این دوره مدیریت شهری، اقدامات هیجانی نداشت

«احمد مسجدجامعی» عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران درباره گزارش پیروز حناچی گفت: مهمترین دستاورد مدیریت شهری، آرامشی بود که در این دوره به شهر برگشت.

وی افزود: بخشی از این آرامش مربوط به کارگاه‌ها و درگیری‌های فضای سبز و برج سازی بود که در این دوره رفع شد و آرامش به شهر برگشت.

به گفته وی، همچنین مدیریت شهری دستاوردهای مهمی داشت از جمله در گرمخانه های ما با همه نقص هایی که وجود داشت، حتی یک نفر نیز جان عزیز خود را از دست نداد.

مسجدجامعی گفت: در بدترین شرایط پرسنل شهرداری خط مقدم مقابله با کرونا بودند و در حوزه مسئولیت های اجتماعی تلاش می‌کرد.

به گفته وی، شهرداری در خصوص بیمارستانها وظیفه نداشت اما در بیمارستانها نیز حضور داشت و به خوبی وظایفی را انجام داد.

وی ادامه داد : شهرداری و مدیریت شهری اقدامات هیجانی و عملکرد هیجانی نداشت و شوق خدمت موجب نشد، روی کارها تامل کمتری داشته باشد.

فخاری: ارائه کوتاه عملکرده فرهنگی شهرداری سوال برانگیز است

«الهام فخاری» عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران نیز پس از سخنان شهردار با بیان اینکه گزارش باید به شکل مقایسه‌ای و پررنگ‌تر اشاره به ارائه می‌شد ، اظهار داشت: چرا گزارش بحث فرهنگی و اجتماعی آنقدر محدود، خلاصه و یک‌بعدی ارائه شده است؟

وی گفت: اگر معاونت فرهنگی و اجتماعی کار نکرده که این موضوع سوال برانگیز است.

فخاری ادامه داد: در گزارش ارائه شده به فعالیت های اداره کل بانوان، ستاد گردشگری ، اداره کل سلامت،  موضوعات سلامت روان و دیپلماسی شهری، موضوعات مطالعات و پژوهش‌ها ، پیگیری الگوهای شهر دوستدار کودک و سالمند اشاره‌ای نشده است.

وی گفت: موضوعات مطرح شده موضوعات فانتزی مورد علاقه اعضای شورای شهر نبود، بلکه مصوبه شورا بود که باید در گزارش به آنها اشاره می شد.

فخاری اظهار داشت:  همچنین به نقش مدیریت شهری در کاهش همه گیری کرونا نیز اشاره‌ای نشد.

فراهانی: گزارش ایمنی شهر تهران  ارائه نشد

«مجید فراهانی» عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به آتش سوزی و فرو ریختن ساختمان پلاسکو که موجب کشته شدن ۲۰ نفر و مجروح شدن ۲۳۵ نفر و خسارت و یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت شد، گفت: در گزارش ملی پلاسکو نداشتن نردبان ها به عنوان یکی از ضعف‌های آتش‌نشانی تهران مطرح شد که در این دوره مدیریت شهری به رغم تحریم و گرانی تجهیزات، آتش نشانی، تجهیزات خوبی برای سازمان آتش نشانی تهیه شد.

وی افزود: در حال حاضر ۲۱ دستگاه نردبان بلند، چهار پهپاد و لباس ایمنی برای آتش نشانان به قیمت هر ست لباس ۱۱۰ میلیون تومان تهیه شده است.

 وی با بیان اینکه بیش از ۳۰ میلیارد دلار نیز هزینه شده است، گفت: قیمت هر نردبان ۴۰ میلیارد تومان است.

فراهانی تاکید کرد: در گزارش شهردار تهران در خصوص این هزینه کردها، هیچ مطلبی ارائه نشد.

حبیب زاده: شورای پنجم وعده های خود را عملی کرد 

«افشین حبیب زاده» دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز اظهار داشت: وعده ما در شورای پنجم تغییر رویکرد بود که محقق شد .

وی افزود: در این دوره تخریب باغات را متوقف کردیم، املاک شهرداری واگذار شده را به مردم بازگرداندیم و تراکم سیار و بدون حساب کتاب و شهر فروشی را متوقف کردیم.

 وی با بیان اینکه شورا در دوره پنجم شفافیت را وجهه خود قرار داده و با سر و سامان دادن قراردادهای کاری و پیمانکاری، استثمار کارگران شهرداری را پایان داد، گفت: ما وعده تونل و بزرگراه ندادیم اما این امور را به بهترین و کیفی ترین امر پیش بردیم؛ وعده حفاری تونل مترو ندادیم اما حفاری های موجود را کامل و ایستگاه های مترو را تجهیز کردیم.

وی با اشاره به کاهش نیروی انسانی در گزارش ارائه شده از سوی شهردار، افزود: باید کیفیت این کاهش نیرو توضیح داده شود تا برای مردم این شائبه بوجود نیاید که شهرداری تهران این افراد را اخراج و بیرون کرده است.

 حبیب زاده بابیان اینکه اکنون زمان انتخاب مردم است، گفت: این مردم هستند که باید با بررسی این گزارش عملکرد و گزارش عملکرد در پایان دوره ۱۲ ساله بگویندکه آیا رویکرد ۱۲ ساله مدیریت قبلی و یا رویکرد چهارساله شورای پنجم را می پذیرند.

وی گفت: گزارش امروز شهردار تهران درباره آنچه که تحویل گرفتیم و آنچه تحویل خواهیم داد به خوبی نشان داد که آنچه که وعده کرده بودیم را به خوبی به آن عمل کردیم.

صدراعظم نوری: در گزارش شهردار به حوزه اجتماعی کم‌لطفی شد

«زهرا صدراعظم نوری» عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از اینکه این گزارش بخشی از فعالیتهای چهار ساله شهرداری بود، گفت: در برخی حوزه ها خبلی کمرنگ گزارش داده شد ، در حالی که فعالیت‌های همکاران شما قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه در حوزه اجتماعی در گزارش کم لطفی شد، گفت: درباره فعالیتهای خدمات شهری کا های زیرساختی انجام شد و همچنین در بحث کرونا تمامی پایگاه های سلامت در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت و در مقابله با کووید ۱۹ با همکاری شهرداری تهران، پروتکل های مهمی تدوین شد که پیش از این وجود نداشت.

 نوری همچنین گفت: سامانه های مهمی در این دوره در شهر تهران طراحی شد که از رانت و فساد جلوگیری می کند اما در گزارش به آنها توجه  نشد.

علیخانی: در دوره جاری سهم حمل و نقل عمومی افزایش داشت

«محمد علیخانی» عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه در این گزارش جای کارهای مهم و خدمات انجام شده خالی است، گفت: در گزارش به اجرای خیابان کامل و مبحث tod هیچ اشاره‌ای نشد.

وی افزود: تا سال ۹۶ ، ۲۰۵ کیلومتر مترو بهره‌برداری شده که این عدد در دوره جاری به ۲۴۶ کیلومتر رسید؛ یعنی در چهار سال ۴۰ کیلومتر افزایش داشته است.

علیخانی با بیان اینکه ۱۵ درصد مسیرهای مترو نیز در این دوره تکمیل و به بهره‌برداری رسید، گفت: از ۱۴۰ ایستگاه مترو ۳۲ ایستگاه معادل ۲۲ درصد کل ایستگاه های مترو در این دوره بهره برداری رسیده است.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: همچنین در این دوره توسعه حمل و نقل عمومی و مترو نسبت به حمل و نقل بزرگراهی افزایش داشته است و توسعه حمل و نقل عمومی ۵ برابر بیشتر از گذشته است.


امانی: مدیران زن در دوره جاری مدیریت شهری افزایش یافتند

«شهربانو امانی» عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران نیز عنوان کرد که در گزارش شهردار به ارتقاء مدیریت زنان که جزو برنامه سوم بود و محقق شد، اشاره‌ای نشده است.

وی افزود: همچنین شورا و شهرداری در دوره جاری در سخت‌ترین شرایط در کنار مردم بودند از جمله در اعتراضات آبان ماه ۹۸ مصوبه دو فوریتی را گذراندند.

امانی با بیان اینکه هرچند که هر تن یک انسان است و در اعتراضات آبان ماه در تهران ۱۰ نفر جان خود را از دست دادند، گفت: ما دو منطقه را پوشش دادیم و به بازدید خانواده‌های آنان رفتیم.

وی گفت: همچنین زمانی که هواپیمای اوکراین سقوط کرد باز هم شورای شهر و شهرداری در کنار مردم و خانواده‌های رنج دیده بودند و دراین  خصوص نیز مصوبه ای داشتند؛ هرچند این مصوبه به طور ناقص و دیر اجرایی شد.

سالاری: مدیریت شهری مانع تاراج اموال عمومی شد

«محمد سالاری» عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران با بیان گلایه ای از شهردار تهران گفت: متاسفانه در این گزارش بیان نشد که مدیریت شهری دوره پنجم در چه فضایی شهر تهران را تحویل گرفت و مبتنی بر چه سختی ها و در چه بستری این اقدامات ارزشمند را انجام داد. 

وی افزود: ما در حالی شهر تهران را تحویل گرفتیم که ۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی از گذشته به ما ارث رسیده بود، ظرفیت درآمدزایی طرح تفصیلی پیش خور شده بود و تحریم های ظالمانه بر کشور ما تحمیل شده بود.

سالاری ادامه داد: بسیاری از نهادها برای پیشبرد امور با ما همراهی نکردند و دو شهردار منتخب شورای پنجم  به‌صورت غیر ارادی تغییر کرد.

وی گفت: در ادامه پاندمی کرونا از راه رسید و این شرایط باید در این گزارش برای شهروندان تبیین می شد. 

سالاری افزود: همچنین باید اعلام می شد که برای پروژه های سخت افزاری که در دوره گذشته اجرا شده است و بسیاری از آن ها برای شهر تولید عارضه کرده اند، از چه محلی هزینه می شد.

 عضو شورای شهر تهران با اشاره به سخنان یکی از معاونین شهردار سابق، اظهار داشت: ایشان اعلام کردند که  دوره ۱۲ ساله مدیریت گذشته  ۱۳۲ هزار میلیارد تومان بودجه داشته و دوره چهارم هم ۱۱۰ هزار میلیارد تومان و خواسته بودند مردم اقدامات دوره پنجم را با دوره ۱۲ ساله مقایسه کنند.

وی گفت:  من به ایشان می گویم که اگر بودجه ها را تبدیل به دلار کرده و به قیمت روز حساب کنید، نزدیک به ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان فقط بودجه رسمی شما در ۱۲ سال بوده و بودجه ما تاکنون ۹۰ هزار میلیارد تومان است، ضمن اینکه مجموعه اقدامات دوره گذشته که عمدتا بزرگراه سازی درون شهری و مربوط به مترو بوده از محل تبصره های بودجه و از محل فروش چندین هزار هکتار املاک، اراضی و دارایی های شهر هزینه شده است که با آن چندین هزار هکتار دارایی های ملکی و زمین که امروز ۵۰ تا ۱۰۰ برابر افزایش قیمت پیدا کرده اند، می توانستیم برای همیشه تاریخ این شهر را با درآمد پایدار و بدون دریافت ریالی عوارض اداره کنیم.

سالاری عنوان کرد: شهردار تهران، امروز باید در گزارش خود، این موضوعات را برای شهروندان تبیین می کرد که ما  در این فضا، مبتنی بر اصل شفافیت و پاکدستی،‌ توانستیم انضباط مالی را در شهرداری تهران برقرار کنیم و توقف شهرفروشی، ممانعت از تاراج امول عمومی، تغییر پارادایم از کمیت گرایی نمایشی به تولید کیفیت برای زندگی، ارتقاء تاب آوری و ایمنی در شهر تهران، توسعه حمل و نقل عمومی، صیانت از محیط زیست و میراث تاریخی، توجه به قلمروهای عمومی، تغییر نگاه به شهر از کالایی به معنایی و هویت بخشی به شهر را رقم بزنیم. 

عضو شورای تهران افزود: مدیریت شهری دوره پنجم با وجود همه مشکلات ذکر شده، شهر را به بهترین شکل اداره کرد و این افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی ایران است و از نهادهای نظارتی، حاکمیتی و دولت انتظار می رفت که از این کارنامه تقدیر کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha