سطح تولید شیلات استان کرمانشاه به ۲۳ هزار و ۶۰۰ تن رسیده است

قصرشیرین - ایرنا - مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: تولید ماهیان گرمابی و سردابی و معدود مزارع ماهیان خاویاری و میگو در این استان در مجموع به ۲۳ هزار و ۶۰۰ تن رسیده که امید است بتوانیم میزان تولید را به ۲۶ هزار تن در پایان سال جاری برسانیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا،  سیدفرزاد افضلی روز سه‌شنبه در جلسه بررسی مشکلات مزرعه داران پرورش ماهی قصرشیرین افزود: استان کرمانشاه با توجه به دارا بودن منابع آبی و وجود رودخانه‌های مرزی، سدها، چشمه‌ها و سراب‌ها شرایط خاصی را در سطح ملی برای تولید محصولات شیلات ایجاد کرده است.
وی تاکید کرد: استان کرمانشاه رتبه نخست تولید ماهیان گرمابی در بین استان‌های غیر ساحلی کشور را دارد.
معاون برنامه ریزی فرمانداری قصرشیرین هم در این جلسه گفت: تولید آبزیان در مزارع پرورش ماهی این شهرستان سه هزار و ۵۰۰ تن در سال است.
حشمت رضایی افزود: اکنون ۶۰ مزرعه پرورش ماهی در این شهرستان فعال است که این میزان تولید مربوط به این مزارع است که کمک بزرگی به تولید و اشتغال داشته است.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار قصرشیرین یادآور شد: با توجه به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب باید همه تلاش کنیم موانع تولید کنندگان را برطرف کنیم.
رضایی ادامه داد: یکی از مشکلات این مزرعه داران سند مالیت مزارع آنهاست که با تلاش صورت گرفته، مشکل حل شد و هماهنگی لازم برای تامین و برطرف کردن مشکل آب شرب مزارع نیز عملیاتی شده است.

مجتمع شیلات شهدای قصرشیرین با هشت هزار هکتار وسعت به عنوان سومین مجتمع بزرگ پرورش ماهیان گرمابی کشور حدود یک دهه است که در تولید انواع ماهیان گرمابی و میگوی آب شیرین فعالیت دارد و کرمانشاه را به یکی از استان‌های فعال و پیشرو در تولید ماهیان گرمابی تبدیل کرده است.

شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه و برخورداری از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق، دارای ۲ بخش مرکزی و سومار است که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این مرزها انجام می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha