هدف‌گذاری آبرسانی به ۵۰۰ روستا با کمک بنیاد برکت

تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: آبرسانی به ۵۰۰ روستای دیگر در سال جاری با کمک بنیاد برکت هدف‌گذاری شده است و به این ترتیب، مجموع روستاهایی که از طریق این مشارکت آبرسانی می‌شوند به یک‌هزار روستا خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «حمیدرضاجانباز» امروز (سه‌شنبه) در مراسم بهره‌برداری از آبرسانی به ۵۰۰ روستای کشور در ستاد اجرایی فرمان امام(ره) افزود: سال گذشته آبرسانی به ۵۰۰ روستا هدف گذاری شده بود که تاکنون آبرسانی به ۴۰۰ روستا محقق شده است.

وی ادامه‌داد: یکصد روستای باقی‌مانده نیز درحال اجرای طرح‌ها هستند و به‌زودی عملیات آنها به پایان خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به فصل مشترکی که با بنیاد برکت برای اجرای طرح‌های آبرسانی روستایی آغاز شده، خاطرنشان‌کرد: این فصل مشترک فارغ از همه قواعد بروکراتیک اداری و با نگاه اینکه یک پروژه یک روز زودتر به سرانجام رسیده و مردم از مزایای آن بهره‌مند شوند، شروع شده است.

جانباز گفت: این همکاری سبب شد تا در کمتر از یک سال پروژه‌هایی به نتیجه برسند که در اثر آنها مردم در مناطق کمتر برخوردار بتوانند از آب شرب سالم و پایدار بهره‌مند شوند.

وی اضافه‌کرد: استفاده از امکانات بنیاد برکت با هدف سرعت دادن به اجرای طرح های آبرسانی انجام شده و در نتیجه این همکاری، امروز طرح‌های آبرسانی در تعداد زیادی از روستاهای کشور سرعت گرفته و به نتیجه رسیده است.

مدیرعامل آبفا، شرایط بارش های امسال را عجیب توصیف کرد و خاطرنشان‌کرد: امسال کم‌بارش‌ترین سال طی ۵۰ سال اخیر و نیز خشک‌ترین سال است.

جانباز افزود: علاوه بر آن شاهد رفتارهای غیرطبیعی اقلیم هستیم، به گونه ای که در این هفته در بسیاری از نقاط کشور افزایش غیر طبیعی دمای هوا را داریم که باعث شده منابع آب زیادی از دست برود.

وی خواستار همکاری بیشتر بنیاد برکت با توجه به شرایط آب و هوایی امسال شد و گفت: انتظار می رود این بنیاد در زمینه تجهیز ناواگان سیار آبرسانی روستایی اقدام کرده تا بتوان به امر آبرسانی سیار سرعت داد، ضمن آینکه همین موضوع نیاز به اعتبار زیادی هم ندارد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور خواستار آن شد تا در صورت امکان بنیاد برکت بودجه هایی را در اختیار استان‌هایی مانند سیستان و بلوچستان، خوزستان و کرمان برای سرعت‌بخشی به طرح‌ها قرار دهد.

جانباز، از رویکرد جدید شرکت مهندسی آب و فاضلاب برای استفاده از توان گروه‌های جهادی خبر داد و خاطرنشان‌کرد: در همین زمینه و در گام نخست، در استان سیستان و بلوچستان همکاری با بنیاد احسان کلید خورد.

وی افزود: در این همکاری ۱۳۰ روستا با جمعیت حدود ۶۰ هزار نفر و اعتباری حدود ۲۳۰ میلیارد تومان هدف‌گذاری شد که بخش عمده آن از محل اعتبارات این بنیاد تامین خواهد شد.

این مقام مسوول گفت: باب همکاری که باز شده تداوم خواهد یافت و مردم می توانند از مزیت های این همکاری بهره مند شوند.

به گزارش ایرنا، پیشتر مدیرعامل شرکت‌آب و فاضلاب کشور از رایزنی با سازمان برنامه بودجه کشور خبر داد که با موافقت این سازمان از بودجه مناطق محروم بخشی به طرح های آبرسانی روستایی اختصاص یابد.

جانباز گفت: در سال های اخیر و با عنایات رهبر معظم انقلاب اتفاق های خوبی در بخش آبرسانی روستایی رقم خورد به گونه ای که ۹ میلیون نفر از جمعیت روستایی کشور به آب شرب سالم و پایدار دسترسی پیدا کردند.

وی ادامه‌داد: این امر با وجود اختصاص نیافتن مبالغی از صندوق توسعه ملی ممکن شده و از محل بودجه عمومی تامین شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha