مصطفی بهی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با این اقدام حدود ۳۰۰ نفر در روستای هدف گردشگری خراشاد از اینترنت پرسرعت برخوردار شدند.
وی بیان کرد: این طرح از محل اعتبارات ملی توسعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرا شد.
روستای خراشاد از توابع شهرستان بیرجند سال ۱۳۹۷ به عنوان روستای جهانی توبافی (حوله بافی سنتی) از سوی شورای جهانی صنایع دستی به ثبت رسید.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی همچنین از ارتقای سایت پوشش همراه روستای درمیان شهرستان درمیان و روستای خوگ شهرستان قاینات به نسل چهارم در سال جاری خبر داد و گفت: ۵۵۰ خانوار در این روستاها با اعتبار سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از اینترنت پرسرعت همراه بهرهمند شدند.
وی اظهار داشت: تاکنون ۶۵ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار و ۳۷ درصد روستاهای زیر ۲۰ خانوار استان خراسان جنوبی به شبکه ملی اطلاعات متصل شدهاند.
بهی افزود: در سال جاری با ارتقای ۱۱۴ سایت همراه روستایی به نسل چهارم، اجرای ۵۰ سایت نسل چهارم و اجرای ۶۰ سایت برقراری همراه برای توسعه ارتباطات روستایی، ۳۰۰ روستای خراسان جنوبی به شبکه ملی ارتباطات متصل میشوند.
استان خراسان جنوبی دارای هزار و ۷۸۰ روستای دارای سکنه است که ۹۱۸ روستا بیش از ۲۰ خانوار جمعیت دارند.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه ششم توسعه مکلف شد که ۸۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار را به شبکه ملی اطلاعات متصل کند و براساس برنامهریزی صورت گرفته ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار خراسان جنوبی تا پایان دولت دوازدهم به این شبکه متصل میشوند.
خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند ۱۱ شهرستان دارد و بیش از ۴۱ درصد جمعیت این استان در مناطق روستایی ساکن هستند.
نظر شما