به گزارش ایرنا؛ موسس دبیرستان غیر دولتی هوشمند کرمانشاه در حاشیه افتتاح این مرکز در گفت و گو با خبرنگاران؛ این دبیرستان را اولین، بزرگترین و مجهزترین دبیرستان "هوشمند" در غرب کشور اعلام کرد و گفت: تاکنون دانش آموزان این دبیرستان ۳۴ اختراع در سطح جهانی و بین المل ثبت و رتبه های مختلف در کشور و جهان کسب کرده اند.
رضایی با بیان اینکه سه نفر از هشت عضو تیم ایران در مسابقه اختراعات کره جنوبی (سال ۹۸) دانش آموز دبیرستان متوسطه اول "هوشمند کرمانشاه بودهاند گفت: دبیرستان هوشمند از ابتدای تاسیس تاکنون سعی کرده تکنولوژی را به خدمت آموزش قرار دهد و همواره به روزترین تجهیزات آموزشی را به خدمت بگیرد .
او یکی از اشکالات سیستم آموزش و پرورش را عدم انطباق با تغییرات تکنولوژی روز عنوان کرد و افزود: همان طور در پیرامون می بینیم روز به روز تکنولوژی تغییر می کند و ما باید همزمان با آن آموزش خود را بروز کنیم.
تولید ۲هزار و ۵۰۰محتوای آموزشی در این مرکز
موسس دبیرستان هوشمند کرمانشاه در ادامه گفت: این دبیرستان در ایام کرونا، بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ محتوای درسی تولید و در اختیار دانش آموزان استان و دیگر استان های کشور به طور رایگان قرار داده است.
رضایی همچنین با اشاره به راه اندازی استودیو تولید محتوای درسی این دبیرستان گفت: در زمان شیوع کرونا و با استفاده از زیرساخت های بسیار مجهز این دبیرستان تمام کلاس های درسی به طورت آنلاین و به موقع برگزار شده است.
او با بیان اینکه دبیرستان" هوشمند" ۴۰۰ دانش آموز متوسط اول و دوم دارد گفت: دبیرستان هوشمند علاوه بر تدریس دورس مدرسه ای، برای دانش آموزان کلاس های ایده پروری، خلاقیت پروری و نوآوری و اختراع، الکترونیک برگزار می کند.
امتحانات حضوری با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار می شود
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در جریان افتتاح مرکز "دیتا سنتر "استان کرمانشاه نیز در جمع خبرنگاران؛ به چندین بازدید معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش از حوزه برگزاری امتحانات نهایی پایه نهم و دوازدهم و همچنین تصحیح اوراق امتحانی دانش آموزان استان اشاره کرد و گفت: امتحانات نهایی پایه نهم و دوازدهم استان با رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری مناسب، زدن ماسک و ضدعفونی کامل محیط مدرسه در حال برگزار است.
"مجید یزدان پناه" با اشاره به رعایت کامل پروتکل های بهداشتی عوامل اجرایی و مراقبان امتحانات نهایی استان افزود: امسال بیش ۱۸ هزار دانش آموز پایه دوازدهم استان؛ امتحانات نهایی کشوری خود ( که سوالات آن به صورت کشوری تشریح شده) را در ۱۸۵ حوزه امتحان و همچنین در پایه نهم که ۲۶ هزار دانش آموز داریم امتحانات در ۶۲۰ حوزه به طور میانگین هر حوزه ۵۰ نفر امتحان نهایی برگزار می شود.
راه اندازی مراکز هوشمند تحقق عدالت آموزشی است
احمد لاشکی معاون پارلمانی حقوقی وزارت آموزش و پرورش نیز در جریان بازدید از مرکز دیتا سنتر دبیرستان هوشمند کرمانشاه و در جمع عوامل اجرایی این مرکز؛ احداث و راه اندازی اتاق مرکز اطلاعات (دیتا سنتر) و کلاس های هوشمند برای تولید محتوا مطالب درسی را گامی در راستای تحقق عدالت آموزشی در مدارس کشور اعلام کرد و گفت: با راه اندازی اینچنین مراکزی، مطالب درسی با کیفیت عالی توسط معلمان درجه یک ارایه و از طریق فضای مجازی در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.
وی یادآوری کرد: راه اندازی این مراکز تحقق شعار "نصیب" و عدالت آموزشی مد نظر مقام معظم رهبری است که امروز در این استان تحقق یافته است.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از ۳۲۵هزار دانش آموز و ۲۶ هزار فرهنگی دارد.
نظر شما