راه‌اندازی۱۵مرکزجامع خدمات توان‌بخشی مشاوره‌ای دانش‌آموزان تاپایان سال

تهران- ایرنا- رییس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی گفت: تاکنون ۶ مرکز جامع در کشور راه‌اندازی شده است و تا پایان سال با راه‌اندازی ۱۵ مرکز جدید تعداد مراکز جامع تشخیصی، توان‌بخشی و مشاوره‌ای به ۲۱ مرکز خواهد رسید.

به گزارش روز چهارشنبه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، سید جواد حسینی در نشست تدوین آیین‌نامه مراکز جامع خدمات تشخیصی، توان‌بخشی و مشاوره‌ای افزود: تجمیع فعالیت‌های تشخیصی، توان‌بخشی و مشاوره‌ای در یک مکان موجب افزایش بهره‌وری و ارائه کیفی‌تر خدمات خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه‌ به کمبود نیرو، به‌ویژه در حوزه توان‌بخشی در مدارس، راه‌اندازی مراکز جامع تشخیصی، توان‌بخشی و مشاوره‌ای موجب ارائه خدمات کیفی به دانش‌آموزان و والدین بیشتری خواهد شد.

حسینی با یادآوری تدوین دستورالعمل ایجاد این مراکز گفت: دستورالعمل راه‌اندازی و فعالیت این مراکز تدوین‌ شده و پس از رفع اشکالات احتمالی و اعمال نظرات ۶ استانی که این مراکز در آن‌ها دایر است، برای تصویب به شورای عالی آموزش‌وپرورش ارسال خواهد شد.

به گزارش ایرنا، رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور پیشتر گفته بود: مراکز مشاوره در نظام تعلیم و تربیت استثنایی به یک مرکز جامع آموزش و اطلاع رسانی اولیا تبدیل خواهند شد تا خانواده ها در همه امور اطلاع پیدا کنند و نظر دهند.

به گفته  حسینی،‌این مراکز با هدف ارائه خدمات روان شناختی و توان بخشی به دانش آموزان با احتیاج های ویژه و خانواده های آنان راه اندازی شده اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha