مدیرعامل شرکت دانش بنیان ریزجلبکی پارسیان "تولیدکننده غذای زنده دام، طیور و آبزیان" روز چهارشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: جلبک ها یکی از ریزمغزی ها بوده که در تمام دنیا به عنوان مکمل غذایی و غذای اصلی در بخش های مختلف دام، آبزیان، انسانی و آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.
حمید دنیایی داریان با بیان اینکه ریزجلبک ها اولین سطح هرم تولید غذایی در سطح جهانی هستند، اظهار داشت: اولین بار در کشور ژاپن در سطح وسیع آن را تولید کرد.
وی خاطر نشان کرد: شرکت دانش بنیان ریزجلبکی پارسیان طی یک دهه اخیر پودر ریزجلبک ها را برای تغذیه ماهیان غیر پلانکتون ها از جمله فیتوفاک، قزل آلا و کپور به کار گرفته است، ریزجبلک های زنده تبدیل به پودر شده و در جیره غذایی آبزیان مورد استفاده قرار می گیرد.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان ریزجلبکی پارسیان بیان داشت: ریز جلبک های زنده سرشار از ویتامین های A و E، تبدیل به پودر شده به جیره غذایی موجودات اضافه می شود.
وی اظهار داشت: موجواتی که از این پودر در جیره غذایی استفاده می کنند، از ایمنی زیستی برخوردارند ضمن اینکه استفاده از آن در دام در تولید گوشت و شیر تازه تاثیر داشته ضمن اینکه در مرغداری ها هم در ضریب غذایی موثر است.
وی درباره غنی سازی خوراک دام با ریزجلبک ها در شرکت دانش بنیان زیرجلبکی پارسیان در سال جاری خاطر نشان کرد: قراردادی با کارخانه تولید غذایی اتحاد برای استفاده از ریزجلبک ها در جیره غذایی دام منعقد شد که اقدامات لازم در حال انجام است.
جلبک ها اولین زنجیره غذایی و مغذی ترین منبع غذای موجود در جهان هستند، جلبک ها حاوی بیشترین و قابل جذب ترین پروتئین گیاهی که تمامی مواد شیمیایی قوی موثر یک گیاه مثل بتاکاروتن را داراست، به طوری که بتاکاروتن حاصل از آنها تا ۱۰ برابر بیشتر از بتاکاروتن معمولی در مقابل سرطان موثر و برای بدن سودمند هستند، جلبک ها در تغذیه دام طیور و آبزیان - افزایش کیفیت محصول گوشت، نقش بسیار موثری دارند و در صنایع غذایی به عنوان مکمل های غذایی، در تهیه کود به عنوان منبع انرژی، در تهیه هیدروژن، در داروها، لوازم آرایشی و بهداشتی، در کنترل آلودگی ها و تصفیه فاضلاب ها و سایر مزیت ها می توانند رهنمون جدیدی به سمت زندگی سالم باشند.
نظر شما