یک کارشناس: نامزدهای شورای تهران پیگیر تحقق مدیریت یکپارچه شهری باشند

تهران - ایرنا - یک کارشناس مسائل شهری به نامزدهای انتخابات شورای شهر توصیه کرد؛ برای بهبود وضعیت عملکرد و برنامه ریزی شهری در پایتخت، پیگیر تحقق مدیریت یکپارچه شهری باشند.

انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ همزمان با انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری ایران برگزار خواهد شد؛ بر اساس آخرین آمار تایید صلاحیت شده ها، برای این دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران، ۴۳۱ نفر برای ۲۱ کرسی شورای شهر با یکدیگر رقابت می کنند .

اما «فرشاد شهید زاده» دکترای مدیریت شهری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا؛ بزرگترین نقص مدیریت در شهر تهران را نبود یکپارچگی مدیریت شهری عنوان و به نامزدهای انتخابات توصیه کرد پس از انتخاب، موضوع تحقق مدیریت یکپارچه شهری را پیگیری کنند.

وی گفت:‌ خلع مدیریت یکپارچه شهری در پایتخت دیده می شود اما شهرهای توسعه یافته دارای مدیریت یکپارچه هستند، اظهار داشت: تعدد دستگاه های دولتی و غیر دولتی و خود شهرداری در تصمیم گیری ها در شهر تهران؛ کار را با اشکالات اساسی روبرو کرده است.

شهید زاده برای نمونه به موضوع آسیب های اجتماعی، کودکان کار، تکدی گردی اشاره کرد و گفت:‌ شهرداری، نیروی انتظامی، بهزیستی و برخی دیگر از دستگاه‌ها، خود را متولی می دانند و عدم یکپارچگی مدیریت شهری در این حوزه ها موجب می شوند برنامه ریزی دقیق انجام نشود.

این کارشناس مسائل شهری، تاکید کرد:‌ به دلیل نبود مدیریت یکپارچه شهری، هر سازمانی برنامه خودش را دارد؛ بنابراین خروجی برنامه‌ریزی‌ها، خروجی مطلوب و مناسبی نیست.

به گفته وی، در حوزه نگهداشت شهر نیز نبود این نوع مدیریت، شهر را با مشکلات بسیاری روبرو کرده که می توان به مشکلات ادارات آب، گاز  با شهرداری تهران اشاره کرد.

شهید زاده ادامه داد: گاهی شهرداری تهران پروژه آسفالت و یا روکش خیابانی را اجرا می‌کند و چند روز بعد توسط ادارات مختلف به دلایل متعدد، عملیات عمرانی در خیابان ها انجام و آنچه شهرداری انجام داده، تخریب می‌شود.

وی، بر نبود مدیریت یکپارچه شهری به عنوان مهمترین ضعف مدیریت شهری در پایتخت تاکید کرد و افزود: به نظر می‌رسد شورای جدید باید به این سمت برود که مدیریت یکپارچه شهری را در شهر تهران ایجاد کند.

این کارشناس مسایل شهری ادامه داد که چند دستگی و عدم مدیریت یکپارچه شهری در پایتخت کاملاً مشهود است و بنابراین هزینه های بیشتری را به شهر تهران تحمیل می کند؛ نبود این نوع مدیریت همچنین موجب عدم تصمیم‌گیری درست شده و شهر را با مشکلات بسیاری روبرو می کند.

وی در ادامه به ارائه نمونه های دیگری از مشکلات پایتخت در اثر نبود مدیریت یکپارچه شهری، اظهار داشت: اقداماتی که در پایتخت صورت می‌گیرد به دلیل نبود چنین مدیریتی مقطعی است ؛ برای مثال در مقابله با اعتیاد در محله‌های جنوبی پایتخت برنامه ریزی های مقطعی انجام می شود؛ نیروی انتظامی به طور مقطعی معتادان متجاهر را جمع‌آوری و در کمپ‌ها نگهداری می‌کند و برنامه جدی و تصمیم درستی در این حوزه گرفته نمی شود.

به گفته وی، با نبود مدیریت یکپارچه، هر نوع راهکاری، مسکن و موقتی است و مشمول هزینه های بالایی است.

به گزارش ایرنا، انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهری، روستایی و عشایری همزمان با سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha