پیام جلالی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه غربالگری مسافران توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر و با همکاری مرکز بهداشت مریوان صورت میگیرد، افزود: طرح غربالگری کرونا در مبادی مرزی رسمی کشور به هلال احمر واگذار شده که از ۲۸ اسفندماه سال گذشته نجاتگران جمعیت هلال احمر استان در مرز رسمی باشماق مریوان مستقر شده و به غربالگری مسافران پرداختهاند.
وی افزود: علاوه بر مرز باشماق، جمعیت هلال احمر برای راه اندازی پایگاه غربالگری کرونا در مرز سیرانبند بانه نیز اعلام آمادگی کرده است و در صورت باز شدن مرز، این امر انجام میشود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان عنوان کرد: در این مدت بیش از ۱۰ هزار عدد ماسک و پنج هزار ژل ضدعفونی دست در میان مراجعه کنندگان مرز توزیع شده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این حدود ۲۰۰ نفر از نجاتگران پایگاههای امداد و نجات جادهای و داوطلبانی که در اجرای طرح شهید سردار قاسم سلیمانی مشارکت داشتند امسال تاکنون واکسن کرونا را دریافت کردهاند و واکسیناسیون مابقی نجاتگران نیز در حال انجام است.
جلالی اضافه کرد: طی یک سال گذشته بیش از ۲ هزار داوطلب جمعیت هلال احمر کردستان در طرحهای پیشگیرانه کرونا شرکت داشته و به هموطنان ارائه خدمت کردهاند.
در حال حاضر بیش از یک هزار امدادگر و نجاتگر سازماندهی شده در استان مشغول به فعالیت هستند و در حوزه جوانان و داوطلبان نیز حدود ۱۰ هزار نفر فعالیت دارند. ۲۳ پایگاه امداد و نجات ثابت و سیار در سطح استان کردستان فعال است که از این تعداد ۱۳ پایگاه ثابت در محورهای مواصلاتی و ۱۰ پایگاه پشتیبانی سیار در سطح شهرستانها مستقر و آماده خدمات رسانی به حادثه دیدگان هستند.
پایانه مرزی باشماق مریوان در سال ۱۳۸۵ به عنوان مرز رسمی شناخته شده است و در سال ۱۳۸۹ به بهره برداری رسید.
نظر شما