محرومیت زدایی رویکرد مجلس یازدهم است

خمین - ایرنا - عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: رویکرد مجلس یازدهم محرومیت زدایی است که برای تحقق آن مصوبات خوبی تهیه شده و انتظار می رود با مشارکت دستگاه های اجرایی، جامعه شاهد درخشش نیروهای خدوم در این عرصه باشد.

حجت الاسلام " علیرضا سلیمی " روز پنجشنبه در دیدار با مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دلیجان و جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج محلات افزود: بسیج سازندگی در سه حوزه محرومیت زدایی، سازماندهی گروه های جهادی و تحقق اقتصاد مقاومتی ورود کرده و دارای یک عملکرد قابل تقدیر است.
وی، عزم و روحیه جهادی و انقلابی را مهمترین شاخصه برتر اقدامات بسیج سازندگی دانست و اظهار داشت: بسیج همواره در این مسیر شتابنده حرکت می کند.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس یازدهم ادامه داد: رفع محرومیت یکی از نیازهای مهم کشور است و بسیج سازندگی پرچم دار مبارزه با محرومیت در مناطق محروم است.
حجت الاسلام سلیمی گفت: اقدامات بسیج سازندگی در حوزه اشتعال زایی و سازندگی قابل تقدیر است و در بسیاری از موارد جهادگران بسیج سازندگی در نقاط بسیار محروم با احداث مسکن و آبرسانی موجب دلگرمی و امید مردم آن منطقه شدند.
وی افزود: بسیج سازندگی یکی از اقشار مهم در راستای تولید امید و نشاط انقلابی به جامعه است.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس 
افزود: گام های محکم جهادگران بسیجی در راستای رفع محرومیت و مظلومیت توانسته اند امید واقعی را به مناطق محروم بازگردانند.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی نیز گفت: گروه های جهادی یکی از مهمترین سرمایه های ارزشمند کشور هستند که در طول این سالها همواره در خط مقدم خدمت رسانی به مردم و ولی نعمتان بودند.
" امید محترمی " ادامه داد: در این راستا هدایت و پشتیبانی از گروه های جهادی یکی از اولویت های بسیج سازندگی است.
وی اظهار داشت: تربیت نیروی در تراز انقلاب اسلامی و خدمت رسانی صادقانه و بی منت به مردم از مهمترین دستاورد گروه های جهادی است.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی افزود: هم اکنون بیش از یک هزار و ۲۰۰ گروه جهادی در قالب ۲۲ هزار نفر سازماندهی شدند.
محترمی گفت: با توجه به توانایی ها و ظرفیت های گروه های جهادی، بیش از ۲۵۰ هزار نفر روز پارسال در عرصه های مختلف به مردم خدمات ارائه شد و امسال این رویکرد با قوت ادامه پیدا می کند.
وی تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی را دومین اولویت بسیج سازندگی بیان کرد و افزود: این امر مهم با رویکرد مردمی و مقاوم کردن اقتصاد دنبال می شود.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی بیان کرد: صندوق های قرض الحسنه، آموزش های مهارتی با رویکرد توانمند سازی و ارائه تسهیلات سه برنامه مهم در این راستا است.
محترمی گفت: بیش از ۶۵۰ صندوق قرض الحسنه مردم محور در سطح استان مرکزی فعال است و در پنج سال اخیر بیش از ۹ هزار اشتغال ایجاد کردند.
وی ادامه داد: ۲ هزار کلاس مهارتی در راستای توانمند سازی امسال از سوی بسیج سازندگی پیش بینی شده و جامعه هدف تا توانمند سازی و خودکفایی حمایت می شوند.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی محرومیت زدایی در عرصه عمرانی و غیر عمرانی را از دیگر فعالیتهای بسیج سازندگی دانست و اضافه کرد: در بخش عمرانی ساخت ۱۹۰ واحد مسکونی، بازسازی ۱۷۰ واحد مسکونی و اجرای ۱۴۰ طرح کشاورزی و روستایی تنها بخشی از عملکرد بسیج سازندگی در یک سال گذشته است.
محترمی اهدای ۸۵۰ جهیزیه به زوج های جوان ، ۲۲ هزار بسته لوازم التحریر و یک میلیون وعده غذای گرم را از جمله اقدامات پارسال بسیج سازندگی استان مرکزی در بخش غیر عمرانی محرومیت زدایی بیان کرد.
وی گفت: رزمایش بزرگ "جهاد امیدآفرینی و مشارکت حداکثری" با مشارکت یک هزار و ۲۰۰ گروه جهادی از روز یکشنبه نهم خرداد ماه سال جاری است.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی افزود: هدف از برگزاری این رزمایش " تحقق یک جهاد انقلابی برای رسیدن به امیدآفرینی مردم و ایجاد نشاط انقلابی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha