حجتالاسلام علی قطبی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هرچند در سالهای گذشته برخی اقدامات در این حوزه در قالب تولید محتوا در کتابهای درسی و برنامههای مختلف انجام شده ولی کافی نیست.
وی افزود: ترسیم و تبیین شخصیت وجودی حضرت امام (ره) با بهرهگیری از ظرفیتهای فرهنگی و هنری موجب ارتقای آشنایی نسل جوان با بنیانگذار جمهوری اسلامی است .
وی ادامه داد: تمامی ابعاد زندگی سیاسی، اجتماعی، مبارزاتی، اخلاقی و عرفانی حضرت امام راحل عظیمالشان (ره) برای همه اقشار مردم به خصوص دانشآموزان بسیار درسآموز و نقشه راه زندگی و تلاش برای خدمت به کشور است، بنابراین باید در این ارتباط یک کار جهادی در مدارس و توسط آموزش و پرورش صورت گیرد.
این فعال فرهنگی اظهار کرد: مطالعه وصیتنامه الهی، سیاسی حضرت امامخمینی (ره) که منشوری کامل برای موفقیت و رسیدن به سعادت است جزو مواردی است که به خاطر اهمیت موضوع تاکید میشود بیش از گذشته برای تشویق نسل جوان برای انجام آن اقدام شود.
قطبی بیان کرد: بازخوانی اندیشههای امام راحل (ره) در حوزههای مختلف اجتماعی از دیگر موارد مهمی است که باید توسط نخبگان و کارشناسان مجرب حوزه تعلیم و تربیت با برگزاری جلسات پرسش و پاسخ و نقد و بررسی برای مردم و دانشآموزان تعریف و تبیین شود.
وی، سالگرد ارتحال جانسوز بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را فرصتی برای بررسی بیشتر ابعاد وجودی حضرت امام راحل (ره) ذکر کرد که باید از آن برای تداوم راه و مرام ایشان و اجرایی شدن وصیتنامه سیاسی، الهی دانست که در این راه مهم همه مردم به خصوص مسوولان باید احساس تکلیف کنند.
۱۴ خرداد سالروز ارتحال امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۸ و ۱۵خرداد هم سالروز قیام مردم ایران علیه نظام ستم شاهی در سال ۱۳۴۲ است .
هماکنون ۲۶۸ هزار و ۸۵۱ دانشآموز در ۲ هزار و ۱۰۶ واحد آموزشی استان یزددر سه مقطع مختلف تحصیل میکنند.
۱۰۰ هزار نفر از دانشآموزان پایه چهارم ابتدایی تا پایه ۱۲تحصیلی این استان در سال تحصیلی جاری در تشکل بسیج دانشآموزی سازماندهی شدند.
استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی میکنند.
نظر شما