قاسم جعفری روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب زیر سوال بردن عملکرد شورای نگهبان نبود، بلکه به برخی بداخلاقی ها در فضای مجازی تذکر دادند و قطعا انتظار می رفت که معظم له نسبت به این بد اخلاقی ها تذکر بدهند.
وی خاطرنشان کرد: اوایل دهه ۶۰ هم زمانی که حضرت امام خمینی(ره) دستور عزل مرحوم عسگر اولادی را از وزارت بازرگانی دادند، برخی رسانه ها علیه او، مطالبی نوشتند که لابد فلان کاره است و فلان سابقه را دارد، اما امام (ره) یک هفته بعد در سخنانی اعلام کردند که عزل به این علت بوده که او برای وزارت بازرگانی مناسب نیست، نباید نسبت های دیگر به افراد داده شود.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور اظهارداشت: در واقع صحبت های رهبری دقیقا به گمانه زنی های بی پایه و اساس و بعضا مغرضانه و تفرقه افکنانه در بیان علل عدم احراز صلاحیت اشخاص اشاره دارد.
وی گفت: اکنون هم شورای نگهبان در بررسی صلاحیت ها اعلام کرده که فلان فرد برای ریاست جمهوری مناسب نیست، اما این به معنای این نیست که به او و خانواده اش بداخلاقی شود، رهبر معظم انقلاب تذکر دادند که نباید به افراد نسبت دروغ داد و با آبروی او بازی کرد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای در سخنانی به مناسبت ۱۴ خرداد سی و دومین سالروز رحلت امام خمینی(ره) فرمودند: به بعضی از افرادی که صلاحیتشان احراز نشد، ظلم وجفا شد و به آنها یا خانوادههایشان که خانوادههای محترم وعفیفی بودند، نسبتهای خلاف واقع داده شد که بعداً ثابت شد آن گزارشها غلط و خلاف است.
ایشان با اشاره به انتشار این موارد در بین مردم و در فضای مجازیِ رها و بدون قید و بند، تأکید کردند: حفظ آبرو جزو بالاترین حقوق انسانها است بنابراین خواهش و مطالبه من از دستگاههای مسئول این است که مواردی را که گزارش خلاف واقع راجع به فرزند یا خانواده کسی داده شده، جبران کنند.
نظر شما