حجتالاسلام والمسلمین حسن بابایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی برمبنای اسلام و با شعار دین پایهگذاری شده است افزود: در این حکومت باید قانونگذاران ارزشهای دینی را مدنظر قرار دهند و مجریان نیز باید از صلاحیت دینی و مقبولیت عامه برخوردار باشند.
وی اظهار داشت: چنین حکومتی با تهدیدها و آسیبهایی روبروست که از جمله آن بحث ناکارآمدی سیاسی است به نوعی که اگر مجریان حکومت ناکارآمد باشند تهدیدی جدی برای حکومت بهشمار میرود.
مدرس حوزه علمیه افزود: از دیگر آسیبها و تهدیدات حکومت را بحث مدیریت منابع انسانی است که منابع انسانی که در حکومت مجری هستند باید توانایی مدیریت و تدبیر امور را داشته باشند.
وی بحث ضعف مدیریت و حاکمیت روابط بر ضوابط را از دیگر تهدیدات حکومت دینی برشمرد و گفت: تبعیض در تقسیم منابع ملی کشور بین آحاد ملت که از جمله بیعدالتیها بشمار میرود نیز از دیگر تهدیدها و آسیبهای حکومت محسوب میشود.
حجتالاسلام بابایی افزود: نداشتن صداقت مجریان و حاکمان با مردم و دادن اطلاعات انحرافی به جامعه نیز آفتی برای حکومت است که باید این مهم در انتخاب نامزدهای ریاستجمهوری مدنظر مردم قرار داشته باشد.
وی تصریح کرد: برای اینکه حکومت دینی و اسلامی با این تهدیدها و آسیبها روبرو نشود، باید برای انتخاب کارگزاران در حکومت دینی شامل ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا، افرادی باتقوا، امانتدار دارای عقلانیت و خردورزی انتخاب شوند.
دبیر قرارگاه فرهنگی جهاد کبیر استان اصفهان، کارآیی، توانمندی، تخصص، تعهد، پاکدامنی، آگاه به مسائل سیاسی و مدیریتی، با تجربه و کارآزموده، اندیشمند و خرد گرا را از دیگر ویژگیهای نامزد اصلح برشمرد.
انتخابات سیزدهمین دوره رییس جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهری، روستایی و عشایری و میاندوره ای پنجمین دوره خبرگان رهبری و یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به طور همزمان ۲۸ ماه خرداد امسال برگزار میشود.
نظر شما