"فردین میلانی صدر" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه نامزدهای انتخاباتی سابقه مدیریتی ۲۰ ساله دارند، افزود: بر همین اساس وقتی از مفاسد اقتصادی، تورم، کاهش ارزش پول ملی و بالا رفتن قیمت دلار سخن می گویند به این نکته توجه کنند در طی مدیریت شان درمجموعه های تحت مدیریتی خود چه قدمی برداشته و چه اقدامی انجام دادهاند.
وی اظهار داشت: مبارزه با مفاسد اقتصادی تنها مربوط به دولت نیست بلکه قوای دیگر نیز نقش و مسوولیت دارند بنابراین رجال سیاسی در مناظره ها به این مهم توجه داشته باشند.
کارشناس مسایل سیاسی ادامه داد: نامزدهای انتخاباتی در مناظره باید وقتی اقدام به انتقاد از طرف مقابل می کنند، در مقابل برنامه و راهکار ارایه دهند درحالی که این امر در مناظره نخست، مشاهده نشد.
میلانی صدر اضافه کرد: سیاستمداران باید از حرکاتی که فقط برای رای گرفتن باشد، خودداری کرده و وقتی وارد عرصه انتخابات می شوند، برنامه های جامعی برای اداره کشور ارائه دهند.
وی با بیان اینکه در دموکراتیک ترین کشورهای جهان هم در زمان انتخابات، تنش وجود دارد، گقت: با این وجود رعایت اخلاق و دوری از تهمت و افترا یک اصل اساسی به ویژه در جمهوری اسلامی ایران است.
وی در مورد موضع گیری برخی نامزدهای انتخاباتی نسبت به FATF اظهار کرد: صحبت کردن و نظر دادن در این خصوص نیاز به مطالعه و پژوهش دارد و نمی شود به صورت سطحی در این خصوص نظر داد.
به گزارش ایرنا، شنبه گذشته در مناظره های انتخاباتی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برخی از نامزدهای انتخاباتی اقدام به سیاه نمایی علیه دولت کرده و دستاوردهای آن را زیر سوال برده بودند؛ سخنگوی دولت نیز با ارسال نامه ای به صدا و سیما، توجه به اختصاص زمان برای دولت در راستای پاسخ به این تهمت ها را خواستار شده بود.
نظر شما