به گزارش ایرنا، طاهره موسوی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: اگر فیلتراسیون سیمان دشتستان اصلاح نشد کارخانه، آلاینده شناخته می شود.
وی با اشاره به اینکه طی یکسال گذشته دو مورد شکایت از صنایع دشتستان انجام شده افزود: در بسیاری از موارد با اخطاریه اقداماتی از جمله توسعه فضای سبز، لوله کشی و تجهیز فیلتراسیون رفع شده است.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست دشتستان در خصوص صنایع نیز اظهارداشت: سنگ شکن، سیمان، گچ و ماسه از صنایعی موجود در این شهرستان هستند که بالقوه استعداد آلایندگی دارند و با توجه به میزان استفاده از فیلتر می توان آنها را دسته بندی کرد.
وی تصریح کرد: در حوزه پسماند با شهرداری ها و دهیاریها جلسه گرفته شده و از دهیاری دهقاید و شهرداری آبپخش شکایت داشته ایم که ساماندهی شده است.
این مسئول افزود: در خصوص شهرهای وحدتیه، دالکی و برازجان همچنان پرونده باز بوده، محل دفن زباله در دالکی در نزدیک رودخانه و مرغداری است، در محل دفن پسماند وحدتیه نیز آتش سوزی انجام شده و شرایط مطلوبی ندارد.
سرپرست حفاظت محیط زیست دشتستان اضافه کرد: از شهرداری برازجان نیز به خاطر سلول دفن پسماند عفونی شکایت شده است و راهکار آن نیز احداث سیستم تصفیه فاضلاب شهری توسط اداره آب است.
وی گفت: فعالیت ۱۱ سازمان مردم نهاد محیط زیست در این شهرستان نشانه افزایش اقبال عمومی و مشارکت فراگیر و خودجوش جوامع محلی به حفظ و نگهداری از محیط زیست است.
موسوی یادآورشد: در سالهای اخیر ارتقای سطح آگاهی مردم و جوامع محلی جهت حفظ طبیعت، موجب افزایش مشارکت عمومی شده و به همت همیاران محیط زیست با کمک محیط بانان در امر افزایش احداث و رسیدگی به آبشخورها، گشت زنی و آموزش جوامع محلی، دامداران و روستاییان با گفت و گو، تولید کلیپ های آموزشی و برگزاری برنامه های فرهنگی و آموزشی اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه پارسال ۵ تابلوی شکار ممنوع در مناطق گیسکان،سنابن سنا، خیرک و شکرک،سوک و باغتاج نصب شده اظهارداشت: در حوزه صید و شکار ارتباط خوبی با دهیاریها و انجمن برقرارشد و نتیجه خوبی حاصل شده است .
موسوی اضافه کرد: از بین رفتن زیستگاه های حیات وحش گونه های مهمی از جمله پلنگ، کل و بز، قوچ و میش و انواع پرندگان بومی در سال های اخیر تهدید جدی برای این گونه ها است که ضرورت مشارکت علاقه مندان به حفظ محیط زیست را دوچندان کرده است .
نظر شما