به گزارش ایرنا، اسماعیل نجار روز چهارشنبه در همایش معاونان هماهنگی امور عمرانی استانداران سراسر کشور اظهار داشت: همچنین پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هم برای آب بخش کشاورزی اختصاص یافته است.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: معاونان استانداری ها باید از ظرفیت سازمان های مدیریت و برنامه ریزی استان ها برای دریافت اعتبارات کمک بگیرند.
وی با بیان اینکه کشورمان با بحران های مختلف روبرو است، گفت: قبل از وقوع حوادثی از جمله سیل و بلاهای طبیعی باید وضعیت شهرها و روستاها را بررسی کرد و ابزار کار و تسهیلات اختصاص یابد تا در زمان حوادث با مشکلات روبرو نشویم.
نجار با اشاره به اینکه باید سکونت های غیر رسمی را بپذیریم، گفت: باید اعتبارات تملک برای زیرساخت ها بگذاریم تا مردم با سیاست های تشویقی اقدام به ایمن سازی کنند نه اینکه در زمان وقوع حادثه پاسخگو باشیم.
وی ابراز داشت: ما اکنون در بحث نظارت در ساخت و ساز مسئول هستیم از این رو نباید شاهد باشیم که بیمارستان ها و مدارس ها در مقابل زلزله و سیل دوام نیاورند.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد: برای پیشگیری از وقوع حوادث باید نظارت ها تقویت شود و همه دستگاه ها در این زمینه مسئول هستند و مدیران و معاونان استانداری ها و مدیریت بحران باید مطالبه گری کنند.
وی خاطر نشان کرد: گاهی حوادث را بزرگنمایی می کنیم و فضاهای مجازی چرتکه می اندازند و به دنبال سیاه نمایی هستند.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه به محض وقوع حادثه باید پاسخگو باشیم، گفت: این درحالیست که امکانات و تسهیلات کم داریم و با این رقم های اختصاص یافته اقدامی نمی توان کرد.
وی گفت: باید در هر استانی بر اساس خصوصیات جغرافیایی برنامه استانی کاهش حوادث و مخاطرات نوشته شود و از ظرفیت دانشگاه ها در این زمینه استفاده شود.
نجار با اشاره به ضعف های قانون مدیریت بحران گفت: تلاش کردیم ضعف ها را برطرف کنیم که شهریورماه سال ۹۳ قانون اصلاحی را تقدیم دولت کردیم و این قانون ظرفیت بسیار زیادی دارد که نباید نادیده گرفته شود.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: اولین ظرفیت این قانون استفاده از ظرفیت همه دستگاه های مربوط است و نظارت بر این قانون بر عهده همه ماست که باید در این زمینه مطالبه گری کرد.
نظر شما