مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: سامانه راهبر در راستای پیاده سازی سیاستهای دولت مبنی بر توسعه خدمات الکترونیک و تسهیل خدمات رسانی به مردم به ویژه روستاهای دارای طرح هادی کشور طراحی شده که به صورت آزمایشی در خراسان رضوی و ۹ استان منتخب دیگر فعال شده است.
یوسف نعیمی افزود: طراحی سامانه راهبر از دو سال قبل توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای الکترونیکی کردن همه خدمات فنی و مهندسی و ساخت و سازهای روستایی آغاز شده تا هر نوع تقاضای روستایی در این زمینه از طریق این سامانه ثبت شود و پاسخ مورد نظر به صورت الکترونیکی دریافت گردد.
وی ادامه داد: روستاییان با هر نوع وسیله هوشمند شامل تلفن همراه، دفاتر آی.سی.تی روستایی، دفاتر پیشخوان و کافی نتها می توانند خود یا با کمک فرد دیگر در سامانه راهبر به آدرس https://svs.bonyadmaskan.ir ثبت نام کرده و تقاضای خود را بدون مراجعه به بنیاد مسکن به صورت الکترونیکی به ثبت برسانند.
مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: پرونده های الکترونیکی متقاضیان پس از ثبت در سامانه راهبر توسط دهیاری بررسی و برای تایید نهایی به بنیاد مسکن ارسال می شود و نتیجه آن از طریق پیامک یا ارسال به صورت الکترونیکی در سامانه به متقاضیان اعلام می گردد.
وی افزود: ارتباط سامانه راهبر با سامانه های مختلف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام گرفته و دستگاه های اجرایی همکار، استعلام هایی را که متقاضی لازم دارد می توانند از طریق این سامانه پاسخ دهند.
در این مراسم درخواست یکی از متقاضیان روستای "کشف" در سامانه راهبر ثبت و مراحل پاسخ دهی به آن انجام گرفت.
تاکنون ۹۵ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار خراسان رضوی دارای طرح هادی مصوب شده و طرح هادی در ۳۵ درصد از این روستاها اجرا شده است. از مجموع ۲ هزار و ۵۹۶ روستای بالای ۲۰ خانوار در خراسان رضوی، ۲ هزار و ۴۸۹ روستا دارای طرح هادی بوده و این طرح برای ۱۰۷ روستای دیگر در دست تهیه است.
نظر شما