حسام شیرازهمحبت چهارشنبهشب در جلسه توجیهی و آموزشی کاندیداهای شوراهای اسلامی شهر شهرستان میاندوآب که با حضور امام جمعه، اعضای شورای تامین و هیات های بازرسی و نظارت بر این انتخابات برگزار شد، اظهار داشت: برای مجموعه وزارت کشور و دستگاههای نظارتی رعایت اصل بی طرفی و امانت داری از آرای مردم در انتخابات بسیار مهم است.
وی با اشاره به اینکه نشاط اجتماعی با حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای توسط نامزدهای انتخابات ایجاد خواهد شد، افزود: انتخابات، پیش شرط مردم سالاری است.
وی بیان کرد: نامزدهای شوراها وارد عرصهای شدند که پس از انتخابات تصمیم گیرندگان در مورد پیشرفت شهر خواهند بود و باید خط مستقیم تبیین شده از سوی مقام معظم رهبری برای پیشبرد اهداف نظام را مدنظر قرار دهند.
فرماندار میاندوآب با اشاره به اینکه نامزدها، قانون اساسی در مورد شوراها را مطالعه کنند، گفت: آسیبشناسی که در این راستا انجام گرفته، بعضی از نامزدها بدون شناخت، مسایلی را مطرح میکنند که بعدها برای خودشان مشکل ساز میشود در حالی که اگر اصول قانون اساسی در مورد شوراها را مطالعه کنند، بهتر میتوانند با وظایف خود آشنا شوند.
شیرازه محبت همچنین با اشاره به مدنظر قرار دادن بیانیه گام دوم انقلاب، اظهار داشت: در بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری موضوع انتخابات و مشارکت مردم را تبیین کرده اند که یکی از راههای مشارکت در کف جامعه انتخابات شوراهای شهر و روستاهاست.
وی با اشاره به اینکه انتخابات مظهر آزادی و رشد و توسعه کشور است، افزود: مهمترین مقوله در این راستا از سوی کاندیداها، جذب و مشارکت دادن حداکثری مردم است چرا که کسب بیشترین آرا نشانه پشتوانه قوی مردمی برای کاندیداها خواهد بود.
وی بیان کرد: اگر انتخابات پرشور باشد، به تبع آن امید تازهای در جامعه ایجاد میکند و توسعه هم با امید آفرینی روی میدهد.
فرماندار میاندوآب با بیان اینکه متاسفانه برخیها در این روزها بر طبل بیتفاوتی میکوبند، اظهار داشت: اولویت اول نامزدهای شوراها تقویت مشارکت حداکثری در انتخابات و تقویت مشروعیت نظام باشد و همچنین خودداری از بیان برخی حرفهای خارج از وظایف و اختیارات و زیرسوال نبردن اساس نظام اولویت بعدی آنان باشد چراکه کاندیداها به عنوان افراد اصلح و مورد تایید نظام جمهوری اسلامی باید در جهت مشروعیت و مقبولیت این نظام تلاش کنند.
وی با تاکید بر تقویت هویت ملی، اضافه کرد: افزایش حساسیت مردم نسبت به منافع شهر و حمایت از طبقات محروم جامعه با آسیبشناسی و حضور در آن محلهها اولویت دیگر کاندیداها باشد چرا که یکی از مشکلات حاکم در شهر، رشد نامتوازن شهر است و مناطق کمتر برخوردار روز به روز با مشکلات زیادی مواجه میشوند.
شیرازه محبت گفت: مردم در انتخابات به جای توجه به مسایل قومی و قبیلهای به دنبال شایسته سالاری باشند تا در طول عمر چهار ساله شورای شهر بتوانند عملکرد آنان را نقد کنند.
وی همچنین با تاکید بر حفظ ارزشها و خودداری از سخنان ساختار شکن به خاطر تعدادی رای، گفت: باید در گود انتخابات منافع و مصالح عمومی نسبت به سایر مسایل ارجحیت داشته باشد و نامزدها از دادن وعدههای بدون پشتوانه و خارج از وظایف خودداری کنند.
وی با بیان اینکه مردم نسبت به همه مسایل آگاه هستند، اظهار داشت: در صورت عدم تحقق وعدهها اولین کسی که آسیب خواهد دید، همان وعده دهندهها خواهند بود.
فرماندار میاندوآب تاکید کرد: دشمنان ایران اسلامی سعی دارند تا با استفاده از شبکه های معاند و اقدام در جهت تعطیلی، تحریم انتخابات و کمرنگ جلوه دادن حضور و مشارکت مردم حتی در یک روستا، نظام را تضعیف کنند بنابراین از کاندیداها انتظار میرود مردم را به حضور حداکثری در انتخابات ترغیب کنند.
شیرازه محبت با تاکید بر اینکه نباید کاندیداها در پروسه انتخابات ابزار اهداف شوم بدخواهان نظام باشند، گفت: برای ما ملاک رای مردم است و فرقی در میان افراد در صورت پیروزی وجود ندارد و براساس فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه رای مردم حقالناس است، برای ما حکم حکومتی و تکلیف شرعی است.
وی همچنین با اشاره به اینکه روند انتخابات تابع دستورات و مصوبات ستاد کروناست، اظهار داشت: هرچند وضعیت شهرستان مدتی است در شرایط نارنجی ثابت مانده ولی این شرایط شکننده بوده و هر لحظه امکان بدتر شدن شرایط وجود دارد و بنابراین استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی ضروری بوده و هرگونه تجمع انتخاباتی باید در مکانهای رو باز باشد و مدت آن نیز نباید بیشتر از ۲ ساعت باشد.
وی با اشاره به اینکه همچنین مسوولیت رعایت پروتکل ها با شخص کاندیداست، بیان کرد: کاندیداهای شورای شهر برای رونق چرخه اقتصادی شهرستان سعی کنند چاپ بنرهای تبلیغاتی، زندگینامه ، بروشور از ظرفیت شهرستان استفاده کنند.
قدردانی امامجمعه میاندوآب از نامزدهای شوراها در مشروعیت بخشیدن به جمهوریت نظام
امام جمعه میاندوآب نیز در این جلسه اظهار داشت: اینکه نامزدهای شوراهای شهر و روستا با صرف وقت، هزینه و آبروی خود در عرصه انتخابات به منظور مشروعیت بخشیدن به جمهوریت نظام حضور یافتهاند، جای قدردانی دارد.
حجتالاسلام حمید حسنزاده با اشاره به اینکه حکومت و نظام اسلامی دارای ۲ رکن اساسی شامل اسلامیت و جمهوریت است، افزود: نامزدهای شوراهای شهر و روستاها با پا گذاشتن به عرصه انتخابات رکن جمهوریت نظام که همان مشارکت دادن مردم در سرنوشت خود است، را عینیت بخشیده اند.
وی بیان کرد: کاندیداها با علم بر اینکه با حضور در صحنه انتخابات در بوته آزمایش مردم قرار میگیرند و یا به حیثیت و خانواده آنان جسارت میشود، در واقع آبروی خود را در کف دست گذاشته اند که هر کسی این روحیه را ندارد.
وی با اشاره به اینکه با این روال نامزدهای شوراها در صورت پیروزی یا عدم پیروزی در انتخابات، باز هم پیروز واقعی این عرصه هستند، اظهار داشت: همین قدر که کاندیداها در حکومت اسلامی برای تحقق مردم سالاری دینی پا به عرصه گذاشتهاند، باید از آنان قدردانی شود.
حجتالاسلام حسنزاده با بیان اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ سال پس از تشکیل حکومت اسلامی، افرادی با علم بر اینکه مورد تهمت و افترا قرار میگیرند وارد عرصه انتخابات شدهاند که جای تقدیر است، افزود: همچنین اینکه حساسیتهای لازم در یک روستا برای صلاحیت یک فرد وجود دارد تا مشکلی در صورت راهیابی به شورا ایجاد نشود، خیلی مهم است و نباید از حضور در این عرصه دلسرد و خسته شد و باید تمام تلاش خود را برای تحقق دموکراسی و جمهوریت نظام به کار بست.
امام جمعه میاندوآب تاکید کرد: نامزدهای شوراها همچنین پس از راهیابی به شورا باید اسلامیت اسلام را تحقق بخشید چرا که در مناسبتهای دینی و مذهبی از حضور مدیران امور شهری خبری نیست و حتی در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) و همچنین سالروز شهادت حضرت امام صادق (ع) در شهر میاندوآب و شهرهای دیگر این شهرستان، کسی حضور شوراها و شهرداران را ندید در حالی که مراجع عظام تقلید میگویند شهادت امام جعفرصادق را چنان پرشکوه برگزار کنید که گویی عاشورایی دیگر است چرا که ما شیعه جعفری هستیم.
وی افزود: پس از راهیابی به شورا مردم تنها کارهای عمرانی نمیخواهند بلکه اسلامیت نظام را نیز مطالبه میکنند و حتی مدیران شهری در نماز جمعه حضور نمییابند.
وی با بیان اینکه تنها حکومتی که در دنیا بر روی مبانی و تعالیم دینی تشکیل شده نظام جمهوری اسلامی ایران است و این در حالی است که برخی کشورها جمهوریت داشته ولی اسلامیت ندارند و یا برخی کشورها اسلامیت دارند ولی جمهوریت ندارند و بنابراین حکومت جمهوری اسلامی ایران برپایه حکومت علوی تشکیل شده است.
امام جمعه میاندوآب اظهار داشت: اگر ما مسوولان دچار خطا و اشتباه میشویم، نباید به نام نظام نوشته شود چراکه نظام و حکومت سالمی داریم و قانون اساسی قوی برمبنای حکومت دینی و قرآنی تدوین شده است و نباید عملکرد بد مسوولان به نام نظام تمام شود.
حجتالاسلام حسنزاده با اشاره به اینکه باید افراد در حوزه مسوولیت خود انجام وظیفه و اظهار نظر کنند، گفت: در این صورت مشکلی پیش نمیآید و کارها براساس اولویت های مدنظر پیش میرود.
در این جلسه دادستان عمومی و انقلاب میاندوآب و همچنین فرماندهی انتظامی این شهرستان در خصوص امنیت و جرایم انتخابات به ایراد سخنانی پرداختند.
در انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر در شهرستان میاندوآب، ۶۶ نفر از شهر میاندوآب، ۹ نفر از شهر باروق، ۱۳ نفر از شهر بکتاش و ۱۲ نفر نیز از شهر چهاربرج وارد گردونه رقابت شده اند.
انتخابات سیزدهمین دوره ریاستجمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خرداد ماه برگزار میشود.
نظر شما