به گزارش ایرنا، شیخ اسماعیل بازدار از استان بوشهر در نشست صمیمی علما و نخبگان اهل سنت با سید ابراهیم رئیسی با اشاره به اینکه امروزه دشمنان ما پایگاه اقتصاد و امنیت را هدف گرفته اند، گفت: امیدواریم با اتحاد و همبستگی میان اقوام مختلف بتوانیم دشمن را در رسیدن به اهداف خود ناکام و شکست دهیم.
وی با بیان اینکه فضای کشور اکنون با ناملایماتی رو به رو شده است، افزود: امید مردم به حداقل رسیده است. ما حضور حجت السلام رئیسی در عرصه انتخابات را به فال نیک می گیریم و امیدواریم بتواند با حضور خود در راس اداره امور کشور امید به جامعه بازگردد.
بازدار به سوابق سید ابراهیم رئیسی در مناصب مختلف و کارنامه قابل قبول او اشاره کرد و افزود: امیدواریم با اتحاد و همبستگی میان اقوام رئیسی انتخاب شود.
نماینده اقوام استان بوشهر به انتظار اقلیت های دینی و اهل سنت از سید ابراهیم رئیسی در پست ریاست جمهوری اشاره کرد و بیان داشت: انتظار داریم او در تحقق احسان دست به کار شود و تحقق خواسته های ما را دستور کار دولت اقدام و عمل قرار دهد.
حاج گلدی کمالی از علمای اهل سنت خراسان نیز در این مراسم گفت: تنازع، اختلاف قوت و شوکت را از بین می برد و از این رو، همه در عین کثرت باید دست به دست هم دهند و رئیسی را که در قوه قضائیه نشان داد مسیری عادلانه را طی می کند به عنوان فرد اصلح انتخاب کنند.
وی تاکید کرد: انتخاب رییسی انتخابی اصلح است و ما علمای اهل سنت، با بررسی هایی که انجام داده ایم دریافتیم که اگر رییس دولت او باشد، تبعیض ها در ادارات برطرف خواهد شد.
کمالی بر اهمیت حضور پرشور مردم در انتخابات تاکید کرد و گفت: هیچ رئیس دولتی بدون کمک مردم موفق نمی شود و باید در انتخابات حضور پر شوری داشت.
امینی از علمای استان هرمزگان نیز در این دیدار خطاب به سید ابراهیم رییسی گفت: امیدواریم دولتی که شما تشکیل می دهید پایان بخش برخی بی مهری ها و آزمون و خطاهایی باشد که در سال های اخیر شاهد آن بوده ایم.
وی با بیان اینکه ما به اقتدار نظام فکر می کنیم، یکی از راه های افزایش قدرت درونی نظام را اعتماد به اقوام دانست و افزود: اقتدار نظام زمانی محقق می شود که همه اقوام با شایستگی در اداره آن نقش داشته باشند.
نماینده اهل سنت هرمزگان ادامه داد: بسیاری از دلسوزان و نخبگان ما بر اثر بی تدبیری ها و بی مهری ها و برخی تنگ نظری ها از صحنه کنار گذاشته شده اند. این مسله قابل قبول نیست و باید اصلاح شود.
امینی به خواسته اقوام و اهل سنت از دولت اقدام و عمل اشاره کرد و گفت: ما از رئیسی انتظار یک تحول که در تاریخ جمهوری اسلامی به یادگار بماند داریم. با شجاعتی که از او سراغ داریم می توانید گام تاریخی فراموش ناشدنی در تحقق این مطالبات بر دارید.
ماموستا خالدیان از علمای اهل تسنن استان کردستان نیز گفت: یکی از ظرفیت های کشور برای پیشرفت وجود اقوام است و از این رو، اقوام باید در جهت ایجاد هویت جمعی برای خود تلاش کنند.
وی با اشاره به انجام سفرهای مقام معظم رهبری به مناطق محروم و سنی نشین کشور، بر ضرورت اجرای فرامین و راهبردهای معظم له در این مناطق تاکید کرد و گفت: بهبود وضع معیشت مردم و اجرای راهبردهای رهبری در سفر به مناطق محروم باید در اولویت کار مسولان در دولت آینده باشد.
خالدیان ادامه داد: رسیدگی به وضعیت معیشتی طلاب و روحانیون اهل سنت که سنگربان آرمان های امام و منویات رهبری هستند باید در نظر گرفته شود.
وی افزود: حمایت و تقویت واگذاری امور اجرایی ، منطقه و محلی و استفاده از نخبگان اهل سنت در مناصب از دیگر خواسته های اهل سنت از رئیس دولت آینده است.
مولوی موحد از علمای استان سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار گفت: اهل سنت از ابتدا همراه نظام و رهبری بوده و هستند.
وی با تاکیر بر اینکه باید مطالبات اقوام ایران، باید به شکل منطقه ای مورد توجه قرار گرفته و به آن رسیدگی شود، اظهار داشت: مطالبات اهل سنت و خواسته های آنان به شکل منطقه ای است و بر اساس نیازهای هر منطقه باید به این مطالبات توجه شود.
موحد، به شناخت رئیسی از اهل سنت و مطالبات به حق آنها اشاره کرد و افزود: رییسی از اهل سنت،جغرافیای آن و فقه اهل سنت اطلاع دارد و این مطالبات را می شناسد. انتظار ما از او این است که براساس اختیاراتی که در ریاست جمهوری دارند به این مطالبات پاسخ دهند.
مولوی سید علاالدین به نمایندگی از اهل تسنن استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه اهل سنت در کنار سایر هموطنان در ۴۲ سال گذشته همواره و همدلانه، گام به گام در صحنه حضور داشته و دین خود را به کشور ادا کرده اند، گفت: اهل سنت نقش آفرین دوام و قوام نظام بودهو همواره حضور پرشوری در انتخابات داشته است.
وی ادامه داد: اهل سنت عموما در شهرهای مرزی ساکنند و از این رو، آنها در مرزها با رشادت از کشور در مقابل دشمنان پاسداری کرده اند. با وجود این، اما محرومیت در مناطق اهل سنت مردم ساکن این مناطق را رنج می دهد.
سید علاالدین با انتقاد از وعده های بی عمل مسولان به اهل سنت، یادآور شد: سال ها است جوانان ما در انتظار عمل به وعده ها نشسته اند اما، اثری از اجرای این وعده ها دیده نمی شود. جوانان شایسته ما سال ها است به رغم شایستگی ها به جایگاهی که در خور آنها است نرسیده اند و از این موضوع گله مندند.
وی به حمایت قاطبه اهل سنت از سید ابراهیم رییسی در انتخابات پیش رو خبر داد و گفت: اهل سنت می خواهد راه جدیدی رو به پیشرفت باز کند و این راه را می خواهد با رئیسی باز کند.
سید علاالدین به برخی بی تدبیری ها و بی توجهی ها به اهل سنت انتقاد کرد وگفت: لطفا به سلیقه های محفلی که مبنایی ندارد و مانع مشارکت اهل سنت در اداره امور کشور می شود، پایان دهید چراکه مشارکت اهل سنت در مدیریت ها،کمک به تامین معیشت روحانیون،تسهیل شرایط بهره مندی اهل سنت در اشتغال، رفع محرومیت ها و توجه به توسعه پایدار در مناطق اهل سنت به افزایش اعتماد و سرمایه اجتماعی کشور منجر خواهد شد.
ماموستا کلشی نژاد به نمایندگی از اهل تسنن استان آذربایجان غربی نیز در این نشست صمیمی گفت:همه اقوام برای اعتلا و پیروزی انقلاب آمدند و جامعه اهل سنت نیز هم خود را از این مسیر جدا ندانست.
وی به کارنامه رئیسی در قوه قضائیه و توجه به مسله عدالت اشاره کرد و افزود: انتظار داریم همانطور که در مسند قوه قضاییه عدالت را اجرا و حقوق اهل سنت را دادید و اهل سنت را در سیستم قضایی به کار گرفتید از اهل سنت هم در دولت خود استفاده کنید.
نظر شما