دکتر سید کاظم فرهمند روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: مشهد یکی از چهار مرکز استان کشور است که واکسن ایرانی کوو برکت را تزریق می کند و بدین طریق سه هزار و ۳۵۰ سهمیه از این واکسن به دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختصاص یافته است.
وی افزود: تاکنون ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر در کشور با واکسن کووایران برکت واکسینه شده اند.
قائم مقام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: براساس اعلام وزارت بهداشت افرادی که در مرحله اول واکسن سینوفارم دریافت کردند در مرحله دوم میتوانند واکسن کووایران برکت دریافت کنند و از این بابت مشکلی برای فرد ایجاد نمی شود.
وی گفت: محتویات واکسن اسپوتینک در مراحل اول و دوم متفاوت است، اما در مابقی واکسنهای ایرانی و خارجی از جمله کووایران برکت یکسان میباشد.
فرهمند با بیان اینکه تزریق واکسن سالمندان در تمامی پایگاههای ثابت، تجمیعی و خودرویی در حال انجام است افزود: واکسیناسیون گروه سنی ۶۵ سال به زودی آغاز میشود و تزریق گروههای بالای ۷۰ تا ۸۰ سال همچنان ادامه دارد.
وی ادامه داد: از زمان شروع واکسیناسیون سالمندان تاکنون ۶۵ درصد گروه سنی بالای ۸۰ سال، ۷۰ درصد گروه سنی بالای ۷۵ سال و ۶۰ درصد گروه سنی بالای ۷۰ سال واکسینه شدهاند ضمن اینکه بسیاری از آنان نیز واکسن مرحله دوم را هم دریافت کردهاند.
قائم مقام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون هیچ عارضه منفی به خاطر تزریق واکسن کرونا در مناطق زیرپوشش این دانشگاه نداشتهایم.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و به بقیه این جمعیت توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد و تربتحیدیه و دانشکده های علوم پزشکی تربتجام و نیشابور خدمات رسانی میشود.
نظر شما