به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از تارنمای خبری این روزنامه، تصور می شود ویروس دلتا که برای نخستین بار در هند کشف شد به راحتی منتشر می شود و در برابر واکسن ها مقاومت بیشتری دارد.
اطلاعات نشان می دهد که بیش از ۹۰درصد موارد ابتلا به کووید-۱۹ در انگلیس از نوع ویروس دلتا است. گزارش ها همچنین حاکی از آن است که نوع دلتا با افزایش موارد ابتلا به کووید-۱۹ در انگلیس در هفته های گذشته مرتبط است. باور متخصصان بر این است که نوع دلتا نسبت به آلفا که برای نخستین بار در انگلیس شناسایی شد، سریعتر منتشر می شود و در برابر واکسن های کووید-۱۹ به ویژه پس از تزریق تنها یک دوز مقاوم است. این گونه همچنین شخص مبتلا را با خطر بیشتر بستری روبرو می کند.
اکنون بهداشت عمومی انگلستان (PHE) اعلام کرده است که بیش از ۹۰ درصد موارد جدید ابتلا به کووید-۱۹ در انگلیس از نوع دلتا است. هرچند جدیدترین اطلاعات نشان می دهد این رقم می تواند تا ۹۶ درصد موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا را در انگلیس شامل شود.
جهش شیب دار شمار مبتلایان و شناسایی انواع جدید ویروس کرونا تا حدی مرهون استفاده از یک شیوه جدید برای تعیین نوع موجود در یک نمونه مثبت است. پیش از این نمونه های مثبت برای تعیین توالی ژنوم کامل به آزمایشگاه ها ارسال می شد؛ فرآیندی که نتایج آن پنج تا ۱۰ روز به طول انجامید.
«دکتر جنی هریس» مدیر اجرایی آژانس بهداشت امنیت انگلیس از تمامی مردم انگلیس خواست برای واکسیناسیون مراجعه کنند، چراکه به گفته وی با افزایش تعداد موارد دلتا در سراسر کشور، واکسیناسیون بهترین راه دفاع در برابر آن است. وی خاطرنشان کرد: اگرچه واکسیناسیون خطر بیماری شدید را کاهش می دهد، اما آن را از بین نمی برد.
هریس افزود: با داده هایی که نشان می دهد دلتا قابل انتقال تر از آلفا است، پیروی از توصیه های بهداشت عمومی به اندازه قبل مهم است. ضمن آنکه واکسیناسیون، ماندن در خانه، حفظ فاصله اجتماعی و شستن دست ها همچنان ضرورت دارد.
براساس آخرین آمار منتشر شده تا به امروز بیش از چهار میلیون و ۵۵۰ هزارنفر در انگلیس به ویروس کرونا مبتلا شده و از این میان بالغ بر ۱۲۷ هزار و ۸۰۰ نفر جان خود را از دست داده اند.
نظر شما