سعدی عبدالهی روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت که اینکه واحدها با دریافت ۷۴ میلیارد ریال به چرخه تولید بازگشتند و زمینه اشتغال مستقیم برای حدود ۵۰ نفر را فراهم کردند.
وی افزود : یکی از واحدهای صنعتی راکد که در سال ۹۷ به مدار تولید بازگشت ، شرکت تیسا گوشت با دریافت تسهیلات ۱۰ میلیارد ریالی بود که از تملک بانک خارج و به سرمایه گذار جدید واگذار شد.
رئیس اداره صنعت سوادکوه با بیان اینکه در این شرکت حدود ۲۰ نفر مشغول به فعالیت شده اند ، ادامه داد : دیگر واحدی که در دولت دوازدهم به مدار تولید بازگشت شرکت فرآور شیمی کشاورزی با تولید انواع محصولات کشاورزی بود که در سال ۹۶ از تملک بانک خارج و به سرمایه گذار جدید واگذار شد.
وی با اعلام اینکه این شرکت با تسهیلات اولیه ۱۵ میلیارد ریال به چرخه تولید بازگشت ، گفت: هفت نفر در همان مرحله در این واحد مشغول کار شدند ضمن این که سرمایه گذار شرکت به دنبال طرح توسعه شرکت خود امسال هم تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی دریافت کرده است.
عبدالهی افزود : شرکت پرشین روغن موتور هم که در تملک بانک قرار داشت در سال ۹۷ با واگذار شدن به یک سرمایه گذار جدید و پرداخت حدود ۹ میلیارد ریال تسهیلات به مدار تولید بازگشت که در این شرکت پنج نفر مشغول به فعالیت هستند.
وی گفت که یک شرکت تولید کننده ژل دست هم در سال ۹۷ از تملک بانک خارج و به سرمایه گذار جدید واگذار شد که پنج نفر در آن مشغول کار شدند.
عبدالهی با اعلام این که امسال سه شرکت در شهرستان از تملک بانک خارج و به سرمایه گذار جدید واگذار می شود، گفت که در سال گذشته شرکت آلاشت به سرمایه گذار جدید واگذار شد و تا ۲ ماه آینده ۲ واحد این شرکت هم راه اندازی و به مدار تولید بازخواهد گشت. همچنین دیگر واحدی که به سرمایه گذار جدید واگذار شد شرکت تولید کننده انواع کود شیمیایی بوده است.
وی با بیان اینکه اکثر واحدهایی که در تملک بانک بوده اند، از تملک خارج شده اند، افزود: تاکنون از ۱۱ واحد صنعتی که در تملک بانک بوده اند هفت واحد خارج شده اند و بقیه همچنان در تملک بانک هستند بنابراین ما برای جذب و همکاری با سرمایه گذاران در حال تلاش هستیم تا این واحدها هم به مدار تولید بازگردند.
در شهرستان سوادکوه ۳۲ واحد صنعتی و ۲۳ معدن فعال است.
نظر شما